Teriyaki Ördek
Hazırlanış
Adım 1
Ördek eti, yaklaşık 20 dakika kavrulmuş sarımsaklı Teriyaki sosta marine edilir. Ardından yağlı bir tavada her iki tarafı da kızartılır ve 180 derece fırında yaklaşık 7 dakika pişmeye bırakılır.
Adım 2
Bu sırada kızartma suyuna, portakal suyu ve teriyaki ördeğin marinat sosunu dökerek deglaze edilir. Şeker ve hardal eklenir ve redüksiyon uygulanır.
Adım 3
Sebzeler temizlenip yıkanır ve çok ince şeritler halinde kesilir.
Adım 4
Teriyaki ördek, dekoratif bir şekilde tabağa yerleştirilir, üstüne portakal sosu gezdirilir ve sebze şeritleri dağıtılır.
Püf noktası
Bu yemek başlangıç olarak uygundur veya bir garnitürle (örn. patates, pilav) ana yemek olarak servis edilebilir.
Recept-ID: 335
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet