Fıstıklı tofu ile noodle
Öğle yemekleri artık bir başka! Karşınızda, misket limonu ve fıstıkla lezzetlendirilmiş, yerfıstığıyla süslenmiş bir kase tofu! Yanında da noodle, çıtır sebze karışımı ve bezelye ile... Size tüm gün enerji verecek, leziz bir seçenek!
Malzemeler
Hazırlanış
Adım 1
180 gr tofu – 1 yemek kaşığı Kikkoman Kavrulmuş Susam Yağı – 2 yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu – 1 yemek kaşığı fıstık ezmesi – 2 yemek kaşığı misket limonu suyu – 1 yemek kaşığı doğranmış yerfıstığı
Kikkoman Soy Sauce, yerfıstığı ezmesi ve misket limonu suyunu karıştırın. Tofuyu dilimleyin ve Kikkoman Sesame Oil’de kızartın. Sosu ekleyin ve bir dakika daha kızartın. Üzerine yerfıstığı serpiştirin.
Adım 2
½ kırmızı biber – ½ uzun salatalık – ½ sakızkabağı – 40 gr kırmızı lahana – 40 gr pişmiş bezelye – 200 gr pişmiş pirinç noodle – 2 yemek kaşığı taze kişniş
Sebzeleri dilimlerin ve tofu, pişmiş bezelye, noodle ve kişnişle birlikte bir kaba yerleştirin.
Recept-ID: 1319
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet