Limonlu mantar ve narlı sıcak kuskus

toplam süre 20 dak.

Bu kulağa alışılmadık bir kombinasyon gibi gelebilir ama mantar, kuskus ve nar harika bir lezzet meydana getiriyor!

Malzemeler

4 porsiyon
200 gr
kuskus
500 gr
mantar
1 yemek kaşığı
sade tereyağı
1 
nar
4 
dal taze nane
misket limonu kabuğu rendesi ve suyu
2 yemek kaşığı
Besin değerleri (porsiyon başı): 1186 kJ  /  283 kcal

Hazırlanış

Adım 1

Mantarları soyun ve ortadan kesin; misket limonu suyu, Ponzu limonlu soya sosu ve misket limonu kabuğu rendesini ekleyip karıştırın.

Adım 2

Tavada tereyağını eritin ve mantarları kızıl kahverengi bir renk alıncaya kadar kavurun.

Adım 3

Kuskusu bir kaseye alın, bir bardak kaynamış su ekleyin (kuskusun paket talimatlarına göz atın), kapağını kapatın ve 5 dakika bekleyin. Sonra bir çatal yardımıyla karıştırın. Nar taneleri ve kıyılmış nane ile karıştırın.

Adım 4

Sıcakken mantarlar ile birlikte servis edin.

Recept-ID: 879

PDF formatında tarif

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Mantarları soyun ve ortadan kesin; misket limonu suyu, Ponzu limonlu soya sosu ve misket limonu kabuğu rendesini ekleyip karıştırın.

Tavada tereyağını eritin ve mantarları kızıl kahverengi bir renk alıncaya kadar kavurun.

Kuskusu bir kaseye alın, bir bardak kaynamış su ekleyin (kuskusun paket talimatlarına göz atın), kapağını kapatın ve 5 dakika bekleyin. Sonra bir çatal yardımıyla karıştırın. Nar taneleri ve kıyılmış nane ile karıştırın.

Sıcakken mantarlar ile birlikte servis edin.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03
04

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.