![Noodle ve brokoli eşliğinde et sote](https://www.kikkoman.com.tr/fileadmin/_processed_/2/5/csm_1399-recipe-page-fried-beef-with-broccoli-with-egg-noodles_Mobile_74624a3437.webp)
![Noodle ve brokoli eşliğinde et sote](https://www.kikkoman.com.tr/fileadmin/_processed_/e/2/csm_1399-recipe-page-fried-beef-with-broccoli-with-egg-noodles_Desktop_8d08f4105d.webp)
Noodle ve brokoli eşliğinde et sote
Bu pratik ve leziz yemek, tataki sosunda marine edilmiş sığır etiyle yeşil sebzeleri ve noodle’ı bir araya getiriyor.
Malzemeler
Marinasyon:
Sote:
Süslemek için:
Hazırlanış
Adım 1
Eti şeritler halinde kesin. Sarımsağı bir ezici ile ezin ve kaseye koyduğunuz sığır etine ekleyin. Kikkoman Soy Sauce, bal, pirinç şarabı ve Kikkoman Sesame Oil'i ekleyip iyice karıştırın. En az 30 dakika marine edin.
Adım 2
Brokoliyi çiçeklerine ayırın. Sarımsak ve zencefili doğrayın. Yeşil fasulyeleri 2-3 cm’lik parçalara kesin. Soğanların beyaz kısımlarını ince ince dilimleyin ve yeşil kısımlarını 2-3 cm şeritler halinde kesin. Taze kişnişi doğrayın ve bir kenara ayırın.
Adım 3
Tavada biraz yemeklik yağ ısıtın. Eti marine sosundan çıkarın ve hafifçe kurulayın. Tavaya koyun ve kahverengileşmeye başlayana kadar kızartın. Tavadan çıkarın.
Adım 4
Aynı tavaya sarımsak, zencefil ve soğanın beyaz kısmını ekleyin ve karıştırın. 1 dakika sonra brokoliyi ve yeşil fasulyeleri ekleyin ve yaklaşık 3 dakika veya yumuşayana kadar birlikte kızartın. Eti ekleyin ve karıştırın. Haşlanmış noodle'ları ekleyin ve karıştırın. Son olarak, soğanın yeşil kısımlarını, doğranmış kişnişi, kavrulmuş susam tohumlarını ve Kikkoman Soy Sauce’u ekleyin ve karıştırın.
Püf noktası:
Bu yemek tercihe bağlı olarak pirinç lapasıyla da servis edilebilir.
Recept-ID: 1399
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet