

Soya ile glaze edilmiş lahana katsu
Soya ve lahananın birleşiminden doğan zengin lezzetlerin tadını çıkarın. Dana kıyma ve çıtır lahananın uyumu, bir de üzerine çıtır, peynirli panko sos... Hem besleyici hem de keyifli bir yemek.
Malzemeler
Köfte:
Kaplama:
Sos:
Hazırlanış
Adım 1

250 gr dana kıyma – 250 gr lahana (1’er cm’lik küpler halinde doğranmış) – ½ soğan (1’er cm’lik küpler halinde doğranmış) – 6 yemek kaşığı Kikkoman Panko - Japon Usulü Çıtır Ekmek Kırıntısı – 2 yumurta – 2 yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu – 1 tatlı kaşığı karabiber
Et ve sebzeler iyice karışana kadar tüm malzemeleri bir kapta karıştırın. Isıya dayanıklı bir fırın kabına alın (yaklaşık 18 x 10 cm’lik).
Adım 2

90 gr Kikkoman Panko - Japon Usulü Çıtır Ekmek Kırıntısı – 2 yemek kaşığı parmesan peyniri tozu – 2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tüm malzemeleri karıştırın, ardından ilk adımda hazırladığınız karışımın üzerine koyun.
200 °C’de 20 dakika pişirin.
Adım 3

3 yemek kaşığı kırmızı şarap – 3 yemek kaşığı ketçap – 2 yemek kaşığı Worcestershire sosu – 1 yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu – 1 yemek kaşığı şeker
Yemek fırında pişerken, sosu hazırlayın. Malzemeleri küçük bir tencereye alın ve kıvam alana kadar 5 dakika boyunca devamlı karıştırın. Yemeği sosla birlikte servis edin.
Recept-ID: 1378
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet