Soya ile glaze edilmiş lahana katsu
Soya ile glaze edilmiş lahana katsu

Soya ile glaze edilmiş lahana katsu

5 2 oy
toplam süre30 dak.
10 dak.hazırlık süresi
20 dak.pişme süresi

Soya ve lahananın birleşiminden doğan zengin lezzetlerin tadını çıkarın.  Dana kıyma ve çıtır lahananın uyumu, bir de üzerine çıtır, peynirli panko sos... Hem besleyici hem de keyifli bir yemek.

Malzemeler

2 porsiyon

Köfte:

250 gr
dana kıyma
250 gr
lahana (1’er cm’lik küpler halinde doğranmış)
 ½ 
soğan (1’er cm’lik küpler halinde doğranmış)
2 
yumurta
1 tatlı kaşığı
karabiber

Kaplama:

2 yemek kaşığı
parmesan peyniri tozu
2 yemek kaşığı
zeytinyağı

Sos:

3 yemek kaşığı
kırmızı şarap
3 yemek kaşığı
ketçap
2 yemek kaşığı
Worcestershire sosu
1 yemek kaşığı
şeker
Besin değerleri (porsiyon başı):2133.84 kJ / 510 kcal
33 grYağ
21 grProtein
32 grKarbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

250 gr dana kıyma – 250 gr lahana (1’er cm’lik küpler halinde doğranmış) –  ½  soğan (1’er cm’lik küpler halinde doğranmış) – 6 yemek kaşığı Kikkoman Panko - Japon Usulü Çıtır Ekmek Kırıntısı2  yumurta – 2 yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu1 tatlı kaşığı karabiber

Et ve sebzeler iyice karışana kadar tüm malzemeleri bir kapta karıştırın. Isıya dayanıklı bir fırın kabına alın (yaklaşık 18 x 10 cm’lik).

Adım 2

90 gr Kikkoman Panko - Japon Usulü Çıtır Ekmek Kırıntısı2 yemek kaşığı parmesan peyniri tozu – 2 yemek kaşığı zeytinyağı

Tüm malzemeleri karıştırın, ardından ilk adımda hazırladığınız karışımın üzerine koyun.
200 °C’de 20 dakika pişirin.

Adım 3

3 yemek kaşığı kırmızı şarap – 3 yemek kaşığı ketçap – 2 yemek kaşığı Worcestershire sosu – 1 yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu1 yemek kaşığı şeker

Yemek fırında pişerken, sosu hazırlayın. Malzemeleri küçük bir tencereye alın ve kıvam alana kadar 5 dakika boyunca devamlı karıştırın. Yemeği sosla birlikte servis edin.

Recept-ID: 1378

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

250 gr dana kıyma – 250 gr lahana (1’er cm’lik küpler halinde doğranmış) – ½ soğan (1’er cm’lik küpler halinde doğranmış) – 6 yemek kaşığı Kikkoman Panko - Japon Usulü Çıtır Ekmek Kırıntısı2 yumurta – 2 yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu1 tatlı kaşığı karabiber

Et ve sebzeler iyice karışana kadar tüm malzemeleri bir kapta karıştırın. Isıya dayanıklı bir fırın kabına alın (yaklaşık 18 x 10 cm’lik).

90 gr Kikkoman Panko - Japon Usulü Çıtır Ekmek Kırıntısı2 yemek kaşığı parmesan peyniri tozu – 2 yemek kaşığı zeytinyağı

Tüm malzemeleri karıştırın, ardından ilk adımda hazırladığınız karışımın üzerine koyun.
200 °C’de 20 dakika pişirin.

3 yemek kaşığı kırmızı şarap – 3 yemek kaşığı ketçap – 2 yemek kaşığı Worcestershire sosu – 1 yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu1 yemek kaşığı şeker

Yemek fırında pişerken, sosu hazırlayın. Malzemeleri küçük bir tencereye alın ve kıvam alana kadar 5 dakika boyunca devamlı karıştırın. Yemeği sosla birlikte servis edin.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar

Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.