Köri ve teriyaki soslu şinitzel ramen
Köri ve teriyaki soslu şinitzel ramen

Köri ve teriyaki soslu şinitzel ramen

toplam süre 1 Sa
10 dak. hazırlık süresi
35 dak. pişme süresi
15 dak. marine süresi

Kikkoman Teriyaki Marinade ile marine edilmiş çıtır şinitzel, aromatik aromatik ramen ile servis ediliyor. Şinitzel, köri ve ramen lezzetini bir arada keşfedin!

Malzemeler

2 porsiyon
2 
domuz şinitzel (her biri yaklaşık 130 gr)
40 gr
un
2 
yumurta
40 gr
tuzsuz tereyağı
60 ml
ayçiçek yağı
 ½ 
sivri lahana
1 
kırmızı soğan
1 
mini pak choi
200 gr
ramen noodle
10 gr
köri tozu
4 tatlı kaşığı
taze krema
540 ml
sıcak su
2 yemek kaşığı
mayonez
Birkaç dal düz yapraklı maydanoz
Besin değerleri (porsiyon başı):5.185 kJ / 1.238 kcal
73 grYağ
53 grProtein
89 grKarbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

2  domuz şinitzel (her biri yaklaşık 130 gr) – 100 ml Kikkoman Teriyaki Marine40 gr un – 2  yumurta – 50 gr Kikkoman Panko - Japon Usulü Çıtır Ekmek Kırıntısı

Etin arasına iki kat streç film veya bir dondurucu torbası yerleştirin. Bir et dövücüsü veya saplı bir tencere kullanarak, eti incelene kadar dikkatli bir şekilde dövün. Kikkoman Teriyaki Marinade içinde yaklaşık 15 dakika marine edin. Marine edilmiş şinitzeli una bulayın, ardından çırpılmış yumurtaya batırın ve son olarak Kikkoman Panko ile kaplayın.

Adım 2

40 gr tuzsuz tereyağı – 2 ½ yemek kaşığı yemek ayçiçek yağı

Tereyağı ve ayçiçek yağını bir tavada eritin. Tereyağ eriyince, şinitzeli ekleyin. Her iki tarafı da çıtır ve altın kahverengi olana kadar kızartın.

Adım 3

 ½  sivri lahana – 1  kırmızı soğan – 1  küçük pak choi – 4 tatlı kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu2 yemek kaşığı yemek ayçiçek yağı

Sivri lahanayı küçük parçalara ayırın ve 1 yemek ayçiçek yağıyla bir tavada orta ateşte kızartın. Piştikten sonra 1 tatlı kaşığı Kikkoman Soy Sauce ekleyin, kısa bir süre daha kızartın ve tavadan alın. Soğanı uzunlamasına doğrayın, ½ yemek ısıtılmış yağda kızartın ve 2 tatlı kaşığı Kikkoman Soy Sauce ile tatlandırın. Pak choi’yi geniş şeritler halinde doğrayın, aynı şekilde ½ yemek yağ ile kızartın ve 1 tatlı kaşığı Kikkoman Soy Sauce ekleyin.

Adım 4

200 gr ramen noodles – 10 gr köri tozu – 50 ml Kikkoman Ramen Çorba Konsantresi4 tatlı kaşığı taze krema – 540 ml sıcak su

Ramen noodle’ları paketindeki talimatlara göre hazırlayın. Köri tozu, Kikkoman Ramen Soup Base, krema ve 540 ml sıcak suyu bir tavaya koyun, iyice karıştırın ve ısıtın. Şinitzeli şeritler halinde kesin. Pişen ramen’i iki kâseye paylaştırın, üzerine körili sıcak ramen çorbasını ekleyin. Sebzeleri ve şinitzelleri ramen’in üzerine yerleştirin.

Adım 5

2 yemek kaşığı Kikkoman Kimchi Acı Biberli Sosu2 yemek kaşığı mayonez – Birkaç dal düz yapraklı maydanoz

Kikkoman Kimchi Chili Sauce’u mayonezle karıştırın ve şinitzelin üzerinde gezdirin. Kalan sos ayrıca dip sos olarak kullanılabilir. Mayonezle süsleyin ve servis edin.

Recept-ID: 1473

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

2 domuz şinitzel (her biri yaklaşık 130 gr) – 100 ml Kikkoman Teriyaki Marine40 gr un – 2 yumurta – 50 gr Kikkoman Panko - Japon Usulü Çıtır Ekmek Kırıntısı

Etin arasına iki kat streç film veya bir dondurucu torbası yerleştirin. Bir et dövücüsü veya saplı bir tencere kullanarak, eti incelene kadar dikkatli bir şekilde dövün. Kikkoman Teriyaki Marinade içinde yaklaşık 15 dakika marine edin. Marine edilmiş şinitzeli una bulayın, ardından çırpılmış yumurtaya batırın ve son olarak Kikkoman Panko ile kaplayın.

40 gr tuzsuz tereyağı – 2 ½ yemek kaşığı yemek ayçiçek yağı

Tereyağı ve ayçiçek yağını bir tavada eritin. Tereyağ eriyince, şinitzeli ekleyin. Her iki tarafı da çıtır ve altın kahverengi olana kadar kızartın.

½ sivri lahana – 1 kırmızı soğan – 1 küçük pak choi – 4 tatlı kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu2 yemek kaşığı yemek ayçiçek yağı

Sivri lahanayı küçük parçalara ayırın ve 1 yemek ayçiçek yağıyla bir tavada orta ateşte kızartın. Piştikten sonra 1 tatlı kaşığı Kikkoman Soy Sauce ekleyin, kısa bir süre daha kızartın ve tavadan alın. Soğanı uzunlamasına doğrayın, ½ yemek ısıtılmış yağda kızartın ve 2 tatlı kaşığı Kikkoman Soy Sauce ile tatlandırın. Pak choi’yi geniş şeritler halinde doğrayın, aynı şekilde ½ yemek yağ ile kızartın ve 1 tatlı kaşığı Kikkoman Soy Sauce ekleyin.

200 gr ramen noodles – 10 gr köri tozu – 50 ml Kikkoman Ramen Çorba Konsantresi4 tatlı kaşığı taze krema – 540 ml sıcak su

Ramen noodle’ları paketindeki talimatlara göre hazırlayın. Köri tozu, Kikkoman Ramen Soup Base, krema ve 540 ml sıcak suyu bir tavaya koyun, iyice karıştırın ve ısıtın. Şinitzeli şeritler halinde kesin. Pişen ramen’i iki kâseye paylaştırın, üzerine körili sıcak ramen çorbasını ekleyin. Sebzeleri ve şinitzelleri ramen’in üzerine yerleştirin.

2 yemek kaşığı Kikkoman Kimchi Acı Biberli Sosu2 yemek kaşığı mayonez – Birkaç dal düz yapraklı maydanoz

Kikkoman Kimchi Chili Sauce’u mayonezle karıştırın ve şinitzelin üzerinde gezdirin. Kalan sos ayrıca dip sos olarak kullanılabilir. Mayonezle süsleyin ve servis edin.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03
04
05

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar

Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.