

Köri ve teriyaki soslu şinitzel ramen
Kikkoman Teriyaki Marinade ile marine edilmiş çıtır şinitzel, aromatik aromatik ramen ile servis ediliyor. Şinitzel, köri ve ramen lezzetini bir arada keşfedin!
Malzemeler
Hazırlanış
Adım 1

2 domuz şinitzel (her biri yaklaşık 130 gr) – 100 ml Kikkoman Teriyaki Marine – 40 gr un – 2 yumurta – 50 gr Kikkoman Panko - Japon Usulü Çıtır Ekmek Kırıntısı
Etin arasına iki kat streç film veya bir dondurucu torbası yerleştirin. Bir et dövücüsü veya saplı bir tencere kullanarak, eti incelene kadar dikkatli bir şekilde dövün. Kikkoman Teriyaki Marinade içinde yaklaşık 15 dakika marine edin. Marine edilmiş şinitzeli una bulayın, ardından çırpılmış yumurtaya batırın ve son olarak Kikkoman Panko ile kaplayın.
Adım 2

40 gr tuzsuz tereyağı – 2 ½ yemek kaşığı yemek ayçiçek yağı
Tereyağı ve ayçiçek yağını bir tavada eritin. Tereyağ eriyince, şinitzeli ekleyin. Her iki tarafı da çıtır ve altın kahverengi olana kadar kızartın.
Adım 3

½ sivri lahana – 1 kırmızı soğan – 1 küçük pak choi – 4 tatlı kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu – 2 yemek kaşığı yemek ayçiçek yağı
Sivri lahanayı küçük parçalara ayırın ve 1 yemek ayçiçek yağıyla bir tavada orta ateşte kızartın. Piştikten sonra 1 tatlı kaşığı Kikkoman Soy Sauce ekleyin, kısa bir süre daha kızartın ve tavadan alın. Soğanı uzunlamasına doğrayın, ½ yemek ısıtılmış yağda kızartın ve 2 tatlı kaşığı Kikkoman Soy Sauce ile tatlandırın. Pak choi’yi geniş şeritler halinde doğrayın, aynı şekilde ½ yemek yağ ile kızartın ve 1 tatlı kaşığı Kikkoman Soy Sauce ekleyin.
Adım 4

200 gr ramen noodles – 10 gr köri tozu – 50 ml Kikkoman Ramen Çorba Konsantresi – 4 tatlı kaşığı taze krema – 540 ml sıcak su
Ramen noodle’ları paketindeki talimatlara göre hazırlayın. Köri tozu, Kikkoman Ramen Soup Base, krema ve 540 ml sıcak suyu bir tavaya koyun, iyice karıştırın ve ısıtın. Şinitzeli şeritler halinde kesin. Pişen ramen’i iki kâseye paylaştırın, üzerine körili sıcak ramen çorbasını ekleyin. Sebzeleri ve şinitzelleri ramen’in üzerine yerleştirin.
Adım 5

2 yemek kaşığı Kikkoman Kimchi Acı Biberli Sosu – 2 yemek kaşığı mayonez – Birkaç dal düz yapraklı maydanoz
Kikkoman Kimchi Chili Sauce’u mayonezle karıştırın ve şinitzelin üzerinde gezdirin. Kalan sos ayrıca dip sos olarak kullanılabilir. Mayonezle süsleyin ve servis edin.
Recept-ID: 1473
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet