

Teriyakili Ördek Rameni
Ördek göğsü ve teriyaki sosu ile hazırlanan bu Asya usulü ramen yemeği, sofistike olmasına rağmen oldukça çabuk ve kolay bir hazırlanışa sahip.
Hazırlanış
Adım 1
Dilimlediğiniz zencefil ile beraber kızgın susam yağında ördek göğsünün her iki tarafını da 3-5 dakika kızartın. Yağdan aldığınız filetolara bir fırça yardımıyla teriyaki marinesini sürün ve önceden 200°C’ye ısıttığınız fırında 15-20 dakika boyunca pişirin.
Adım 2
Fasulyeleri kaynayan suda 10 dakika kadar haşlayın. Ramen eriştesini paketteki talimatlara uyarak pişirin.
Adım 3
Ramen çorbası için 540 ml suyu kaynatın ve Kikkoman Ramen Çorbası Konsantresini ekleyerek karıştırın. Hazırladığınız çorbayı iki ayrı kâseye aktarın.
Adım 4
Ramen eriştesini kaselere ekleyin. Ördek göğsünü şeritler halinde kesin, fasulye ve yonca filizi ile beraber çorbaya ilave edin. Rameniniz servise hazır. Afiyet olsun.
Püf noktası
Ördek yerine tofu kullanarak tarifi vejetaryen hale getirebilirsiniz.
Recept-ID: 1105
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet