

Otlu domatesli ve biberli Tabule Salatası
toplam süre
25 dak.
25 dak.
hazırlık süresi
Taze otlar bu vejetaryen salatanın havasını gerçekten değiştiriyor. Bu naneli tabule, seçici gurmelere layık bir lezzet.
Besin değerleri (porsiyon başı):
1077 kJ
/
257 kcal
Hazırlanış
Adım 1
Rinse bulgur on a sieve. Then put it into a pan, pour in 250 ml water and cook for 15 minutes over low heat until the water is absorbed.
Adım 2
Meanwhile, dice the pepper and tomato, and finely chop the parsley and mint. Thoroughly mix the olive oil with the pepper and Ponzu Lemon sauce.
Adım 3
Mix the cooled bulgur with herbs and vegetables, then season with the dressing. It can be served cold.
Recept-ID: 876
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet