

Ponzu mayonez ve acı soslu Currywurst
Alman sokak yemeğinin en klasik örneklerinden biri Kikkoman Soy Sauce ve baharatlarla yeniden yorumlanıyor. Kremsi Kikkoman Ponzu Lemon mayonez ve Kikkoman Kimchi Chili Sauce'un baharatlı vuruşuyla zenginleştirilmiş, çıtır patates kızartmalarına batırmak için mükemmel bir seçim.
Malzemeler
Hazırlanış
Adım 1

500 gr süzme konserve domates – 2 yemek kaşığı domates salçası – 3 yemek kaşığı ketçap – 2 tatlı kaşığı bal (veya akçaağaç şurubu, alternatif olarak Kikkoman Mirin-Style Sweet Cooking Seasoning) – 1 tatlı kaşığı sebze suyu granülleri – 2 tatlı kaşığı granüle edilmiş soğan (veya 1 küçük soğan, küp doğranmış)
Domatesleri, domates salçasını, balı, sebze suyu granüllerini ve soğanları bir tencerede karıştırın, kaynatın ve yaklaşık 10 dakika kısık ateşte pişirin.
Adım 2

600 gr patates kızartması (Kızartmak veya fırınlamak için) – 100 gr mayonez – 3 tatlı kaşığı Kikkoman Ponzu Limonlu
Patates kızartmasını paketindeki talimatlarına göre hazırlayın. Mayonezi, Kikkoman Ponzu Lemon ile karıştırın.
Adım 3

4 bratwurst sosis – 1 yemek kaşığı ayçiçeği yağı – 4 tatlı kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu – 1 yemek kaşığı köri tozu – 1 tatlı kaşığı toz biber – 2 yemek kaşığı Kikkoman Kimchi Acı Biberli Sosu
Bratwurst’u ısıttığınız yağda her tarafı altın kahverengi olana kadar 8-10 dakika kızartın. Domates sosunu Kikkoman Soy Sauce, köri tozu, toz biber ve Kikkoman Kimchi Chili Sauce ile tatlandırın. Bratwurst’u dilimleyin, sosa ekleyin, kısa süreliğine ısıtın. Ardından patates kızartması ve Kikkoman Ponzu Lemon mayonez ile servis yapın.
Püf noktası:
Vegan versiyonu için, vegan mayonez ve vegan bratwurst kullanın.
Recept-ID: 1495
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet