

Susam kaplamalı somon ve kayısıyla ılık Kinoa kasesi
Akşam yemeği için kolay ve sağlıklı bir tarif mi lazım? Ponzu yoğurt soslu bu basit somon tarifine bayılacaksınız. Kırmızı, beyaz ve siyah Kinoa ile servis edebilir veya istediğiniz herhangi birini kullanabilirsiniz.
Malzemeler
Hazırlanış
Adım 1
Kinoayı ambalajındaki talimatlara göre yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Adım 2
Somon filetoyu iki parçaya bölün, üzerine Kikkoman Ponzu ve karabiber dökün, ardından susamla karıştırdığınız Panko'yla üzerini kaplayın. İki tarafını da parlak kahverengi renge dönene kadar kızartın.
Adım 3
Bu sırada brokoliyi küçük dallarına ayırarak al dente pişirin. Kayısıları ikiye kesin, çekirdeklerini çıkarın ve hafifçe yağlanmış bir tavada biberiye yapraklarıyla birlikte iki tarafını da ızgara yapın.
Adım 4
Yoğurda zeytinyağı, Kikkoman Ponzu, karabiber ve doğranmış naneyi ekleyerek karıştırın.
Adım 5
Pişmiş kinoayı kaselere bölün.
Recept-ID: 1050
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet