

Vejetaryen Wellington
Wellington yemeğine yepyeni bir dokunuş: Enfes kekik aromalı pancarla unutulmaz bir sebze ziyafeti.
Malzemeler
Hamuru kaplamak için:
Hazırlanış
Adım 1

4 pancar – 600 ml su – 2 yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu – 200 ml sek kırmızı şarap – 50 ml şarap si̇rkesi̇ – 80 gr şeker – 1 diş sarımsak – 1 yemek kaşığı hardal tohumu – 1 dal kekik
Pancarı yıkayıp soyun. Bir tencereye koyun ve üzerini su, soya sosu, şarap ve sirkeyle doldurun. Şekeri, hafif ezilmiş sarımsağı, hardal tohumlarını ve kekiği ekleyin. Pancar yumuşayana kadar üzerini örtün ve pişirin. Ardından salamuradan çıkarın ve soğumaya bırakın.
Adım 2

50 gr darı – 300 gr mantar – 1 soğan – 2 diş sarımsak – 2 yemek kaşığı zeytinyağı – 1 yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu – 1 yemek kaşığı kekik yaprağı – 1 tatlı kaşığı biber
Darıyı paketteki talimatlara göre pişirin. Mantarları dilimleyin, soğanı ve sarımsağı doğrayın. Soğanı zeytinyağında kızartın, mantarları ekleyin ve yaklaşık 3 dakika pişirin. Sarımsakları ekleyin ve bir dakika daha pişirin. Kikkoman Soy Sauce, kekik ve karabiberle tatlandırıp iyice karıştırın. Pişmiş darıyı mantarlara ekleyin, karıştırın ve çok pürüzsüz olmayan bir macun haline getirin. Soğuması için bir kenara koyun.
Adım 3

4 kıvırcık lahana yaprağı – 275 gr milföy hamuru – 2 yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu – 1 yemek kaşığı su
Lahana yapraklarını yaklaşık 5 dakika haşlayın, ardından kısa süreliğine bir kase soğuk suya koyun. Çıkarın ve kurulayın.
Milföy hamurunu açın. Mantar karışımının yarısını uzun kenarın ortasına yayın. Lahana yapraklarını yerleştirin ve pancarı üstüne yerleştirin. Kalan dolguyu örtün ve pancarın üzerine bastırın, ardından lahana yapraklarına sarın. Hamurun kalan taraflarını dolgunun üzerine katlayın.
2 yemek kaşığı Kikkoman Soy Sauce'u 1 yemek kaşığı suyla karıştırıp hamurun üst kısmına sürün.
Önceden ısıtılmış 200°C fırına koyun ve 20 dakika pişirin.
Püf noktası:
Yemeğin her parçasının aynı boyutta olması için uzun pancar seçin.
Recept-ID: 1293
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet