

Hellim Peynirli Makarnalı Sebzeli Bento Kutusu
Malzemeler
Hazırlanış
Adım 1
Makarna, paket talimatlarına göre hazırlanır. Kırmızı pancar küçük küpler halinde doğranır. 1 tatlı kaşığı yağ, pancar, pancar suyu ve soya sosuyla karıştırılır. Makarna eklenir ve yoğun kırmızı renk alana kadar karıştırılır.
Adım 2
Bu sırada fasulyeler yıkanır, uçları kesilir, kaynar suda yaklaşık 10-15 dakika haşlanır, şoklanır ve 1 yemek kaşığı Ponzu Limonlu ile karıştırılır. Şeker bezelyeleri yıkanır ve ikiye bölünür. Hellim peyniri küp küp doğranıp kalan ısıtılmış yağda şeker bezelyeleri ile birlikte yaklaşık 5 dakika kızartılır ve çıkarılır.
Adım 3
Kızartma yağına 5 yemek kaşığı su, kalan Ponzu Limonlu soya sosu ve hardal eklenir, biraz suyunu çekene kadar kaynatılır, karabiber eklenir ve alıp götürmek için vida kapaklı kavanoza doldurulur.
Adım 4
Karpuz lokma büyüklüğünde parçalara doğranır. Malzemeler bir bento kutusu/beslenme çantasına yerleştirilir, ayçiçeği çekirdekleri serpiştirilir, küçük sos paketi yanına eklenir ve alıp götürene kadar soğuk tutulur. Tüketimden önce mikrodalgada ısıtılır.
Recept-ID: 657
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet