Google+'de paylaş:

Sushi Sos

Japon yemekleri tüm dünyada daha popüler hale geliyor ve kalite ile otantiklik giderek daha fazla talep görüyor. Bu nedenle, özellikle deniz yılan balığı ile hazırlanan lezzetler için geliştirilen, özü ünlü doğal fermente soya sosumuza dayanan Kikkoman Sushi Sauce'u tercih edin. Yumuşak koyu yapısıyla suşi üzerinde şekli bozulmayan dekoratif desenler yapmayı kolaylaştırır.

Ingredients
Sugar, Water, Soy sauce (Water, Soybeans, Wheat, Salt), Modified starch, Caramelised sugar syrup, Salt, Ethyl alcohol, Molasses, Yeast extract, Seaweed (Ascophyllum nodosum) powder.
Nutrition information per 100ml
Energy [kJ/kcal] 1089/ 256
Fat [g]   0
  of which saturates [g]  0
Carbohydrate [g]  59
  of which sugars [g]   53
Protein [g]   2.8
Salt [g]   5.8