Kikkoman Panko - Japon Usulü Çıtır Ekmek Kırıntısı

vegan
Sadece Asya Marketlerinde

Buğday unu, şeker kamışı şekeri, maya, sofra tuzu

TEK KELİMEYLE VAZGEÇİLMEZ!

Panko ekmek kırıntıları özel bir beyaz ekmekten yapılır. Bu isim Japoncada ekmek anlamına gelen pan ve un anlamına gelen ko kelimelerinden gelmektedir.

Bu çıtır ekmek kırıntısı kaplaması her mutfakta bulunması gereken bir malzemedir. Pişirme, fırınlama, kızartma veya derin yağda kızartma için uygundur ve her şeyi son derece çıtır hale getirir. İnce öğütülmüş ve kurutulmuş olduğu için panko gevreği geleneksel ekmek kırıntılarından daha hafif ve havadardır. Ayrıca daha az yağ ve katı yağ emdiği için dokusu gözle görülür şekilde daha gevrektir.

Tatlı bir sır: Kikkoman Panko - Japon tarzı çıtır ekmek kırıntıları baharat içermez, bu nedenle tatlılar için de idealdir. Tart tabanları daha gevrek hale gelir ve derin yağda kızartılmış tatlılara lezzetli ve çıtır bir kaplama kazandırır.

Ekstra kremalı çorbalar ve soslar için, bir ila iki yemek kaşığı Kikkoman Panko karıştırmanız yeterlidir!

ÜRÜNLERIMIZ KEŞFEDIN

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.

Heyecan verici bilgilerden, lezzetli tariflerden ve eğlenceli yarışmalardan haberdar olmak ister misiniz?

Bültenimize abone olun