
Kikkoman Panko - Japon usulü çıtır ekmek kırıntısı, mutfakta gerçekten çok yönlü bir yardımcıdır: İster ocakta pişen yemek olsun ister fırında veya fritözde olsun, dünyanın her yerindeki tüm yemeklere ve spesiyalitelere özel bir gevreklik verir. "Panko", Japonca "pan" (ekmek) ve "ko" (un) sözcüklerinden oluşur ve özel bir beyaz ekmekten yapılır. Kabuksuz, çok ince öğütülmüş ve kurutulmuş olduğu için geleneksel galeta unundan daha hafif ve daha havadar olan küçük mikro pullardır. Avantajı: Kikkoman Panko - Japon usulü çıtır ekmek kırıntısı daha az sıvı ve katı yağ emer. Bu yüzden kızarmış, fritözde kızartılmış ve fırında pişmiş yiyeceklerin tadı daha hafif ve gevrek olur.
Geleneksel galeta ununun yüksek kaliteli bir ikamesi olan Kikkoman Panko - Japon usulü çıtır ekmek kırıntısı, birçok şekilde kullanılabilir: örneğin Japon tonkatsu, her türden kızarmış şnitzel veya pane sebzeler için çıtır kaplama sağlar. Bununla birlikte Panko ekmek kırıntısı, köfte veya kıyma harcını, her türlü iç harcı veya hamurları ve sebzeli burgerleri de çok iyi bağlar. Hatta bir veya iki yemek kaşığı Panko ekmek kırıntısı, çorbaların veya sosların kıvamını daha kremsi hale getirerek harikalar yaratır. Kikkoman Panko - Japon usulü çıtır ekmek kırıntısı baharatlı olmadığı için aynı zamanda tatlılar için de ideal bir yardımcı malzemedir: Panko ekmek kırıntısı, crumble veya kek tabanının ekstra çıtır olması için idealdir. Ayrıca derin yağda kızartılmış çıtır Panko kaplamalı bir tatlı sadece damağa hitap etmez.
Bu Kikkoman ürünü vegan beslenme için uygundur.