TATLI BIR SIR.
Bu mirin tarzı sos Japonca'da mirin-fu olarak bilinir. Hem damağa hem de göze hitap eden yemekleri zenginleştirmek için çok yönlü bir baharat ve glazür.
Kikkoman tarafından orijinal doğal demleme sürecimiz kullanılarak özel olarak üretilmiştir, belki de bu yüzden Kikkoman Mirin Tarzı Tatlı Çeşni, miso ve sirke gibi diğer fermente malzemelerle zahmetsizce karışır.
İster ev yapımı bir teriyaki sosu karıştırın, ister marine edin veya glaze edin, ister wok yemeklerini baharatlandırın veya harika bir kendin yap sosu yaratın, Kikkoman Mirin Tarzı Tatlı Çeşni kullanışlı bir mutfak yardımcısıdır!
Geleneksel Japon mirini yaklaşık %14 alkol içerirken, Kikkoman Mirin Tarzı Tatlı Çeşni sadece %0,3 alkol içerir ve bu da harika bir hafif tat ve yumuşak bir tatlılık sağlar.
-
Glikoz-fruktoz şurubu, su, alkol sirkesi, fermente pirinç çeşnisi (su, pirinç, etil alkol, tuz).
-
100 ml başına
Enerji 1.405 kJ / 331 kcal Yağ 0 gr Doymuş yağ 0 gr Karbonhidrat 82 gr Şekerler 61 gr Protein 0 gr Tuz 0,1 gr