Yeni Sushi çeşitlerimizle yaratıcı olun!!
12. Dezember 2023
Sizi en yeni, hızlı ve kolay Sushi çeşitlerimizle tanıştıralım. Tabii ki Kikkoman soslarımızla tatlandırılmış ve rafine edilmişlerdir. En iyi suşi - düşündüğünüzden çok daha kolay!
Sebzelendir!
Vejetaryen yemeklerin sıkıcı olduğunu kim söylüyor? O kadar çok ağız sulandıran ve lezzetli sebzeler var ki, bir araya geldiklerinde vücudunuzun iyi hissetmesi için ihtiyaç duyduğu besinleri sağlarken aynı zamanda size en muhteşem tat deneyimlerini yaşatırlar. Farklı kombinasyonları deneyin, Maki ruloları yapın ve kendinize, arkadaşlarınıza ve ailenize şimdiye kadarki en eğlenceli sebzeli tabaklarla şımartın!
- Lezzetli besleyici: Taze fasulye ve havuç
- Meyveli ve lezzetli: Elma ve pancar
- Baharatlı bir iyilik: Zencefilli kereviz
Sihirli susam
Doğal fermente soya sosumuza daldırıldığında Sushinin ne kadar lezzetli olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama işte size bir ipucu: Seçtiğiniz malzemeleri tamamlamış olduğunuz Makilere yuvarlamadan önce, biraz susam sosumuzdan pirincin ve seçilen Sushi soslarının üzerinde gezdirin. Alternatif olarak fıstık ezmesi, su, susam yağı ve Kikkoman doğal fermente soya sosuyla karıştırabilirsiniz. Sadece birkaç damlası bile tadında büyük bir fark yaratır!
Balıklı lezzet
Balıkla yapılan Sushi her zaman klasik bir lezzet olarak kalacaktır. Hiç Uramaki Sushi tarifinize kızarmış balık kroketleri eklemeyi düşündünüz mü? Dışı çıtır çıtır ve içindeki balığın yumuşaklığı, Sushi rulolarınıza beklenmedik şekilde lezzetli bir dokunuş katmaktadır.
Sushi keyfiniz için daha şaşırtıcı kombinasyonlar:
- Lettezli Uramaki: Füme Somon ve Avokado
- BaharatlıMaki: Sardalye ve Fesleğen
An egg-cellent idea
We all know and love our omelets salted — but have you ever tried putting sugar in your eggs? No, we’re not kidding. It’s a traditional Japanese way of preparing Tamago omelets for sushi. So sweeten up your sushi plate with our Tamago recipe!