Kikkoman Aka Miso Çorbası
vegan
Sadece Asya Marketlerinde
Mevcut Boylar

Aka veya kırmızı Miso, daha yüksek oranlı soya fasulyesinden yapılan bir Miso türüdür. Üç yıla kadar varan bir süre boyunca fermente edilir. Bu yüzden kırmızımsı renktedir, tadı daha tuzludur ve lezzeti beyaz Miso'nunkindan daha kuvvetlidir. Aka Miso Çorbamıza, daha lezzetli ve besleyici olması için Wakame Yosunu, taze soğan ve Yaki-fu ekledik. Wakame Yosunu, harika bir İyot, vitamin, mineral ve antioksidan kaynağıdır. Yaki-fu ise Japon kuru pişmiş buğdayıdır. Çorbaya kıvam ve karbonhidrat katar. Aka Miso Çorbamız ile gerçek Japon lezzetinin tadını çıkarın ve yemek pişirirken zamandan tasarruf edin. Tüm Miso Çorbası çeşitlerimiz veganlar için uygundur!

* Besin bileşenleri, kaynayan su ile seyreltildiğindeki değerdir.

ÜRÜNLERIMIZ KEŞFEDIN

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.