Kırmızı miso tozu (Soya fasulyesi, Pirinç, Tuz)(%81), Kurutulmuş yosun, Beyazlatılmış nişasta, Kurutulmuş buğday gluteni, Lezzet arttırıcılar (Monosodyum glutamat, Disodyum inosinat, Disodyum guanilat), Varek tozu, Kurutulmuş taze soğan, Maya özütü, Asitlik düzenleyici (Sodyum karbonatlar).
KIRMIZI MISO SEÇENEĞİ!
Aka kırmızı demektir ve bu çorba da tam olarak böyle görünür: Japon bayrağındaki yükselen güneş gibi kırmızı. Bunun nedeni bu ezmenin üç yıla kadar fermente edilmesidir. Beyaz miso çorbasına kıyasla, bu çorba daha yüksek oranda soya fasulyesine ve biraz daha tuzlu, daha yoğun bir tada sahiptir.
Wakame deniz yosunu, taze soğan ve yaki-fu gibi malzemelerle bu çorbanın tadını daha da rafine hale getirdik. Bu malzemeler çorbayı daha da besleyici hale getiriyor: wakame deniz yosunu mükemmel bir iyot, vitamin, mineral ve antioksidan kaynağıdır ve yaki-fu - Japon kuru pişmiş buğdayı - karbonhidrat açısından zengindir.
Zamandan tasarruf ederken lezzetli Japon tatlarının tadını çıkarmak çok kolay - Kikkoman Aka Miso Çorbası bunu mümkün kılıyor!
Dahası, tüm miso çorbalarımız veganlar için uygundur!
* Besin değerleri kaynar su ile hazırlama esasına dayanmaktadır.