Kavrulmuş Karnabahar
Kavrulmuş Karnabahar

Kavrulmuş Karnabahar

5 1 oy
toplam süre30 dak.
15 dak.hazırlık süresi
15 dak.pişme süresi

Hızlı, yoğun, lezzetli: Bu fırında pişen baharatlı karnabahar tarifini yapmak çok kolay ve eğlencelidir.

Malzemeler

4 porsiyon
1 
karnabahar
50 gr
kolza tohumu yağı
1 
İnce doğranmış diş sarımsak
 ½ tatlı kaşığı
kimyon
1 tatlı kaşığı
tatlı biber
1 tatlı kaşığı
akçaağaç şurubu
1 tutam
arnavut biberi
Besin değerleri (porsiyon başı):617 kJ / 148 kcal
12,5 grYağ
4 grProtein
4,2 grKarbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

Karnabaharı yıkayıp kurulayın. En taze yaprakları hariç tüm yaprakları ayıklayın. 

Adım 2

Karnabaharı bir kasede kolza tohumu yağı, sarımsak, kimyon, biber, akçaağaç şurubu, arnavut biberi ve Kikkoman soya sosuyla marine edin.

Adım 3

Karnabaharı fırın kağıdı serilmiş fırın tepsisine yerleştirin ve 180 °C'de yaklaşık 15 dakika pişirin.

Recept-ID: 1066

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Karnabaharı yıkayıp kurulayın. En taze yaprakları hariç tüm yaprakları ayıklayın. 

Karnabaharı bir kasede kolza tohumu yağı, sarımsak, kimyon, biber, akçaağaç şurubu, arnavut biberi ve Kikkoman soya sosuyla marine edin.

Karnabaharı fırın kağıdı serilmiş fırın tepsisine yerleştirin ve 180 °C'de yaklaşık 15 dakika pişirin.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar

Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.