

Kavrulmuş Karnabahar
toplam süre
30 dak.
15 dak.
hazırlık süresi
15 dak.
pişme süresi
Hızlı, yoğun, lezzetli: Bu fırında pişen baharatlı karnabahar tarifini yapmak çok kolay ve eğlencelidir.
Besin değerleri (porsiyon başı):
617 kJ
/
148 kcal
12,5 gr
Yağ
4 gr
Protein
4,2 gr
Karbonhidrat
Hazırlanış
Adım 1
Karnabaharı yıkayıp kurulayın. En taze yaprakları hariç tüm yaprakları ayıklayın.
Adım 2
Karnabaharı bir kasede kolza tohumu yağı, sarımsak, kimyon, biber, akçaağaç şurubu, arnavut biberi ve Kikkoman soya sosuyla marine edin.
Adım 3
Karnabaharı fırın kağıdı serilmiş fırın tepsisine yerleştirin ve 180 °C'de yaklaşık 15 dakika pişirin.
Recept-ID: 1066
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet