"Japas"ımızı deneyin - Japon Usulü Tapas
04. Ekim 2023
Küçük Nefis Kreasyonlar
Ton balığı, kuşkonmaz veya ördek göğsü - lezzetli Japasların temeli en iyi malzemelerden oluşur. Bu yiyeceklerden lokma büyüklüğünde enfes lezzet deneyimleri yaratılır. Japaslar, bilinen yemekleri yeniden yaratarak şaşırtıyor: Şarap soya sosu içinde midye, karın etli Japon beyaz lahana mücveri veya karidesli mini krep. İster ızgarada olsun ister kızartılmış veya fırında olsun, Japas tüm hazırlama yöntemlerini kapsar ve denemeye davet eder.
Soya Sosu ile Tatlandırma
Soya sosu gibi fermente yiyecekler Japon mutfağının vazgeçilmezidir. Fermente yiyeceklerin, sindirim sistemi üzerinde olumlu etkileri vardır. Doğal fermente soya sosu, her yemeği umami lezzetiyle zenginleştirir. Bu sayede, tuz kullanımı en aza indirilir. Umarız, Japas tariflerimizden ilham alır, bazılarını pişirirsiniz ve hatta kendi Japasınızı yaratırsınız.
İndir!
Japas broşürlerimizi buradan indirin: