BAHARATLI OLAN.
Kimchi, Kore'nin klasik sebze yemeğidir. Fermente edilmiş sebzeler, tuzlu, baharatlı ve güçlü olan gerçekten eşsiz bir lezzet sunar. Birçok yemeğe mükemmel bir şekilde eşlik eder.
Kimchi için Kikkoman baharatlı acı sosun yoğun aromaları basit pilavı bir lezzete dönüştürür, soslara keskin bir vuruş verir veya güveçlere güç katar. Ayrıca kızarmış yiyeceklere veya eriştelere de harika bir refakatçidir. Onunla klasik bir mayonezi zahmetsizce baharatlı bir lezzet deneyimine dönüştürebilirsiniz.
Kikkoman Kimchi Acı Sos sadece Asya mutfağı uzmanları için değil, aynı zamanda baharatlı şeyleri sevenler için de bir zevktir.
Kendi kimçinizi yapmanın hızlı yolu: 1 kg sebzeyi, örneğin Çin lahanasını ince ince doğrayın, 150 gram Kikkoman Kimçi için Baharatlı Acı Sos ile karıştırın ve marine etmeye bırakın. İş tamamdır!
-
Water, Garlic paste (Garlic, Salt, Sunflower oil), Glucose syrup, Salt, Concentrated apple juice, Concentrated orange juice, Flavour enhancers (Monosodium glutamate, Disodium 5'-ribonucleotides), Red chili pepper (Red chili pepper powder, Granulated red chili pepper)(2%), Fish sauce (Anchovy (Fish), Salt, Sugar), Modified starch, Ethyl alcohol, Colours (Plain caramel, Paprika extract), Hydrolysed soy protein, Spirit vinegar, Dried and smoked skipjack tuna powder (Fish), Gluten free soy sauce (Water, Soybeans, Salt, Spirit vinegar), Yeast extract, Ginger powder, Seaweed (Ascophyllum nodosum) powder, Thickener (Xanthan gum).
-
100 gr başına
Enerji 393 kJ / 93 kcal Yağ 1,2 gr Doymuş yağ 0,3 gr Karbonhidrat 12 gr Şekerler 12 gr Protein 4,3 gr Tuz 12,8 gr