
Glutensiz soya sosu (Su, Soya fasulyesi, Tuz, Ruh sirkesi), Şarap (Kükürt dioksit içerir), Şeker, Su, Ruh sirkesi, Tuz, Baharat özleri, Soğan tozu, Sarımsak tozu.
MARINE ETMEK ARTIK ÇOK KOLAY.
Bu teriyaki marinesi glüten içermez, ancak teriyaki sosunun kendine özgü ve çok sevilen lezzetinden ödün vermez. İster bir yaz barbeküsü için lezzet dolu bir marine olarak, ister kızarmış yemeklere ekstra yetenek katmak için gizli bir bileşen olarak, Kikkoman Glutensiz Teriyaki marine birçok yemeği daha da lezzetli hale getirir.
Teriyaki (teriden - sırlamaya ve yakiden - ızgaraya veya kızartmaya), kökenleri Edo dönemine (yaklaşık 1608-1868) kadar uzanan bir Japon mutfak terimidir. Et ve balıkların özel bir teriyaki sosu ile marine edilmesini ve ardından ızgara ya da kızartılarak tatlı-baharatlı bir lezzet ve güzel bir parlaklık kazandırılmasını içerir. Ancak bu hazırlama yöntemi sadece Japonya ile sınırlı değildir, tüm dünyada hayranları vardır.
Kikkoman Glütensiz Teriyaki turşusu tüm barbekü klasikleri için mükemmeldir ve salatalar ile pilav yemeklerini yüceltir. Ayrıca lezzetli dip soslar hazırlamak için harika bir temeldir ve vegan yemekler için de mükemmeldir.
Tamari Glütensiz Soya Sosumuzu henüz keşfetmediniz mi? Ürün sayfası için buraya tıklayın.