
Su, Soya Sosu (Su, Soya Fasulyesi, Buğday, Tuz) (33%), Tuz, Glikoz Şurubu, Ayçiçek Yağı, Tat Vericiler (Monosodyum Glutamat, Disodyum 5'-Ribonükleotidler), Hidrolize Soya Proteini, Etil Alkol, Baharatlar, Modifiye Nişasta, Kıvam Arttırıcı (Ksantan Sakızı), Doğal Tatlandırıcı, Maya Ekstraktı, Deniz Yosunu (Ascophyllum Nodosum) Tozu.
ÇOK YÖNLÜ VE DOĞAL OLARAK VEGAN.
Çorbaların sayısız çeşidi vardır - özellikle de Asya'da. Kikkoman Concentrated Ramen Noodle Soup Base - Shoyu (Soya Sosu) aroması, yeni tat duyularının kilidini açmanın uygun yoludur.
İster ramen, ister udon veya soba eriştesi tercih edin, bu Kikkoman Ramen Çorbası Bazından sadece bir kaşık, sonsuz çeşitlilikte lezzetli çorbalar ve et suları için ideal bir başlangıç noktasıdır! Hayal gücünüze yol verin: Neden biraz havuç, Çin lahanası ve biraz jambon ekleyip üzerine birkaç haşlanmış yumurta koymuyorsunuz? Ya da biraz daha baharatlı seviyorsanız miso veya kimchi ekleyin. Hızlı ve kolaydır - ve doğal olarak vegan dostudur.
Bu arada, shoyu soya anlamına gelir ve sosun tarifine soya fasulyesinin dahil edildiğini ortaya koyar. Kikkoman Ramen Çorba Bazındaki belirgin umami aroması buradan gelmektedir.
Ramen, kökeni Çin mutfağına dayanan klasik bir Japon erişte çorbasıdır. Japonya'da o kadar popülerdir ki sadece Tokyo'da yaklaşık 5.000 ramen restoranı bulunmaktadır.