

Wok’ta sebzelerle Asya usulü omlet
Wok’ta kızarmış sebzeler eşliğinde, Kikkoman Soy Sauce ve kişnişle tatlandırılmış, leziz bir omlet. Hem pratik hem de rengârenk. Bir önceki günden kalan sebzeleri değerlendirmek için mükemmel bir yol.
Hazırlanış
Adım 1

1 soğan – 1 havuç – 1 kırmızı biber – ½ brokoli – 1 yemek kaşığı bitkisel yağ – ½ yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu
Soğanı ince ince doğrayın, havucu rendeleyin, kırmızı biberi küp küp kesin ve brokoliyi çiçeklerine ayırın. Sebzeleri wok tavada yüksek ısıda 1 dakika pişirin. Kikkoman Soy Sauce’u ekleyin ve 2 dakika daha pişirin. Soğuması için bir kenara alın.
Adım 2

4 yumurta – 1 yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu – 1 yemek kaşığı doğranmış kişniş – 1 yemek kaşığı tereyağı
İki kâseye 2'şer yumurta kırın. Her birine ½ yemek kaşığı Kikkoman Soy Sauce ve ½ yemek kaşığı doğranmış kişniş ekleyin, ardından çatalla çırpın. Tavada tereyağını eritin ve hazırlanan karışımlarla omletleri pişirin. Tabaklara alın, sebze karışımı ile doldurun, tortilla gibi sarın ve servis yapın.
Püf noktası
Daha kabarmış ve besleyici bir omlet için, pişirmeden önce yumurtalara bir damla süt ve biraz da un ekleyebilirsiniz.
Recept-ID: 1563
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet