

Salatalık, havuç ve fıstıklı Park choi salatası
Park choi coşkusu - kıtır lahanalı Çin salatası, hem de havuç, kavrulmuş yerfıstığı ve leziz miso sosuyla birlikte!
Hazırlanış
Adım 1

100 gr pak choi – 1 havuç – 1 salatalık
Pak Choi’yi doğrayın, havucu rendeleyin, salatalığı dilimleyin.
Adım 2

1 yemek kaşığı limon suyu – 4 tatlı kaşığı Kikkoman Kavrulmuş Susam Yağı – 1 tatlı kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu – 1 tatlı kaşığı pirinç sirkesi – 1 tatlı kaşığı şeker – 1 tatlı kaşığı miso ezmesi – 1 diş sarımsak – ¼ tatlı kaşığı öğütülmüş zencefil – 2 yemek kaşığı yerfıstığı
Limon suyu, Kikkoman Sesame Oil, Kikkoman Soy Sauce, pirinç sirkesi, şeker, miso ezmesi, ezilmiş sarımsak ve zencefili bir kapta karıştırın.
Yerfıstıklarını kuru bir tavada kavurun.
Adım 3

1 taze soğan
Taze soğanı doğrayın. Sebzeleri hazırladığınız sosla karıştırın. Üzerine doğradığınız taze soğanı ve kavurduğunuz fıstıkları serpiştirin.
Püf noktası:
Servis yapmadan 15 dakika önce salatayı sosla karıştırın.
Recept-ID: 1323
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet