Salatalık, havuç ve fıstıklı Park choi salatası
Salatalık, havuç ve fıstıklı Park choi salatası

Salatalık, havuç ve fıstıklı Park choi salatası

toplam süre15 dak.
15 dak.hazırlık süresi

Park choi coşkusu - kıtır lahanalı Çin salatası, hem de havuç, kavrulmuş yerfıstığı ve leziz miso sosuyla birlikte!

Aklınızda olsun: Bu yemek, Meal Prep serilerinden biri. Setteki diğer iki tarifi de burada bulabilirsiniz.

Malzemeler

2 porsiyon
100 gr
pak choi
1 
salatalık
1 
havuç
1 yemek kaşığı
limon suyu
1 tatlı kaşığı
pirinç sirkesi
1 tatlı kaşığı
şeker
1 tatlı kaşığı
miso ezmesi
1 
diş sarımsak
 ¼ tatlı kaşığı
öğütülmüş zencefil
2 yemek kaşığı
yerfıstığı
1 
taze soğan
Besin değerleri (porsiyon başı):804 kJ / 192 kcal
13,6 grYağ
6,3 grProtein
9,5 grKarbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

100 gr pak choi – 1  havuç – 1  salatalık

Pak Choi’yi doğrayın, havucu rendeleyin, salatalığı dilimleyin.

Adım 2

1 yemek kaşığı limon suyu – 4 tatlı kaşığı Kikkoman Kavrulmuş Susam Yağı1 tatlı kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu1 tatlı kaşığı pirinç sirkesi – 1 tatlı kaşığı şeker – 1 tatlı kaşığı miso ezmesi – 1  diş sarımsak –  ¼ tatlı kaşığı öğütülmüş zencefil – 2 yemek kaşığı yerfıstığı

Limon suyu, Kikkoman Sesame Oil, Kikkoman Soy Sauce, pirinç sirkesi, şeker, miso ezmesi, ezilmiş sarımsak ve zencefili bir kapta karıştırın. 

Yerfıstıklarını kuru bir tavada kavurun.

Adım 3

1  taze soğan

Taze soğanı doğrayın. Sebzeleri hazırladığınız sosla karıştırın. Üzerine doğradığınız taze soğanı ve kavurduğunuz fıstıkları serpiştirin.

Püf noktası:

Servis yapmadan 15 dakika önce salatayı sosla karıştırın.

Recept-ID: 1323

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

100 gr pak choi – 1 havuç – 1 salatalık

Pak Choi’yi doğrayın, havucu rendeleyin, salatalığı dilimleyin.

1 yemek kaşığı limon suyu – 4 tatlı kaşığı Kikkoman Kavrulmuş Susam Yağı1 tatlı kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu1 tatlı kaşığı pirinç sirkesi – 1 tatlı kaşığı şeker – 1 tatlı kaşığı miso ezmesi – 1 diş sarımsak – ¼ tatlı kaşığı öğütülmüş zencefil – 2 yemek kaşığı yerfıstığı

Limon suyu, Kikkoman Sesame Oil, Kikkoman Soy Sauce, pirinç sirkesi, şeker, miso ezmesi, ezilmiş sarımsak ve zencefili bir kapta karıştırın. 

Yerfıstıklarını kuru bir tavada kavurun.

1 taze soğan

Taze soğanı doğrayın. Sebzeleri hazırladığınız sosla karıştırın. Üzerine doğradığınız taze soğanı ve kavurduğunuz fıstıkları serpiştirin.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar

Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.