Izgara biber, burrata peyniri, prosciutto crudo jambonlu ve karamelize mantarlı ciabatta
Her lokmada İtalya! Izgara biber, kremalı burrata, lezzetli prosciutto ve karamelize mantar dolgulu kızarmış ciabatta tarifiyle mideniz bayram edecek. Buon appetito!
Malzemeler
Hazırlanış
Adım 1
2 ciabatta ekmeği – 150 gr süzme yoğurt – 1 diş sarımsak – 2 tatlı kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu – 1 yemek kaşığı doğranmış fesleğen – 1 yemek kaşığı kekik yaprağı – 30 gr ıspanak – ½ limon – 1 tatlı kaşığı bal
Ciabatta'yı uzunlamasına ikiye bölün. Kestiğiniz tarafları ızgarada pişirin.
Yoğurt, sarımsak, Kikkoman Soy Sauce, baharatlar, limon suyu ve balı karışım pürüzsüz bir macun kıvamına gelinceye kadar karıştırın.
Ciabatta'nın alt kısmını kaplayın.
Adım 2
½ kırmızı biber – 1 yemek kaşığı zeytinyağı – 1 tatlı kaşığı tereyağ – 100 gr mantar – 2 tatlı kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu – 1 tatlı kaşığı bal
Biberleri geniş şeritler halinde kesin. Fırçayla zeytinyağı sürün ve ızgara yapın. Bir kenara koyun.
Mantarları dörde bölün. Tereyağını bir tavada ısıtın, mantarları ekleyin ve yüksek ateşte 2 dakika kızartın. Kikkoman Soy Sauce ve balı ekleyin. Isıyı düşürün ve mantarlar karamelize olana kadar 1 dakika daha kızartın.
Adım 3
125 gr burrata peyniri – 100 gr prosciutto crudo
Izgara biberi, burratayı, jambonu ve mantarları otlu ezmeli ciabattanın üzerine yerleştirin. Ekmeğin diğer yarısıyla üzerini kapatın.
Recept-ID: 1307
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet