Soya sosu (Su, Soya fasulyesi, Buğday, Tuz) (% 38), Su, Ruh sirkesi (% 13), Şeker, Yuzu suyu (%3,3), Tuz, Maya özü, Doğal aroması.
Yuzu sosu: Baharatlandırmanın Japoncası
Kikkoman Yuzu Ponzu Sosumuz, bütün olarak ezilmiş Japon yuzu meyvelerinden yapılıyor. Besin değeri açısından zengin olan bu narenciye, binlerce yıldır Asya'da yetiştiriliyor ve yüksek umami içeriği sayesinde taze, meyveli ve aynı zamanda aromatik ve lezzetli olan, özellikle yuzu sosu olarak Japon mutfağını zenginleştiriyor.
Tıpkı Kikkoman Ponzu Limon gibi Yuzu Ponzu sosu da çok çeşitli yemekleri rafine etmek için idealdir. Kikkoman Yuzu Ponzu Sos, hafif lezzetiyle güveçleri, salataları, haşlanmış veya buharda pişirilmiş yemekleri ve ızgara balıkları tamamlıyor. Tek başına sos olarak bile mükemmel!
Kikkoman Ponzu Limon’a göre, Yuzu Ponzu sosu biraz daha tatlı. Bununla birlikte, canlandırıcı mayhoşluğu da aynı derecede yoğun bir lezzet sunuyor ve onu Japon mutfağının özgün bir lezzeti haline getiriyor!
Kikkoman Ponzu Limon, daha tatlı lezzetleri tercih edenler için Kikkoman Yuzu Ponzu Sos'a göre daha uygun bir seçenek. Ayrıca her iki seçenek de vegan!