![[Translate to Türkisch:] [Translate to Türkisch:]](https://www.kikkoman.com.tr/fileadmin/_processed_/2/a/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Mobile_Header_01415c47da.webp)
![[Translate to Türkisch:] [Translate to Türkisch:]](https://www.kikkoman.com.tr/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_7f6137e576.webp)
Havuçlu ve zencefilli makademya salatası
Bu havuçlu ve zencefilli salata, taptaze ve aromatik bir lezzet sunar. Kikkoman Ponzu Yuzu narenciye aroması eklerken, makademya fındığı ve edamame de dokuyu zenginleştirip besin değerini artırır. Hafif bir atıştırmalık ya da Asya esintili yemeklere eşlikçi olarak mükemmel bir seçim.
Hazırlanış
Adım 1

5 büyük havuç – 3 yemek kaşığı Kikkoman Ponzu Yuzu Soya Sosu – 2 yemek kaşığı Kikkoman Kavrulmuş Susam Yağı – ½ tatlı kaşığı kaşığı zerdeçal – 1 tatlı kaşığı rendelenmiş taze zencefil
Havuçları soyun ve ince şeritler halinde rendeleyin. Kikkoman Ponzu Yuzu, Kikkoman Sesame Oil, zerdeçal ve rendelenmiş zencefille karıştırın. 10 dakika bekletin.
Adım 2

200 gr haşlanmış edamame – 1 demet taze kişniş – 80 gr makademya fındığı
Marine edilmiş havuçları edamame, taze kişniş ve makademya fındığıyla karıştırın.
Recept-ID: 1577
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet