Karıştırılarak kızartılmış taze fasulye
Karıştırılarak kızartılmış taze fasulye

Karıştırılarak kızartılmış taze fasulye

4,6 64 oy
toplam süre 15 dak.
10 dak. hazırlık süresi
5 dak. pişme süresi

Kikkoman soya sosunda sarımsak ve zencefil ile kızartılmış taze fasulye, kavrulmuş sarımsaklı Kikkoman Teriyaki sos ilavesi ile.

Malzemeler

2 porsiyon
200 gr
yeşil fasulye
100 gr
pak choi
500 ml
su
1 tatlı kaşığı
tuz
1 
arpacık soğanı
1 parça / tane
zencefil (yaklaşık 1,5 cm)
3 ½ 
diş sarımsak
2 ½ yemek kaşığı
sıvı yağ
1 tatlı kaşığı
kavrulmuş yer fıstığı
1 yemek kaşığı
yeşil taze soğan (doğranmış)
Besin değerleri (porsiyon başı):1.277 kJ / 305 kcal
18,3 grYağ
6,2 grProtein
34,0 grKarbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

200 gr yeşil fasulye – 100 gr pak choi – 500 ml su – 1 tatlı kaşığı tuz

Yeşil fasulyeleri yıkayın ve temizleyin. Suyu kaynatın, tuz ekleyin ve yeşil kuşkonmaz fasulyelerini al dente olana kadar pişirin. Fasulyeleri bir süzgece koyun ve soğuk suyla durulayın. Pak choi'yi 4 parçaya bölün.

Adım 2

1  arpacık soğanı – 1 parça / tane zencefil (yaklaşık 1,5 cm) – 3 ½  diş sarımsak – 2 ½ yemek kaşığı sıvı yağ

Arpacık soğanı, zencefil ve sarımsağı ince ince doğrayın. Yağı bir tavaya dökün ve sebzeleri yaklaşık 1 dakika soteleyin. Yeşil fasulyeleri ekleyin ve 3-4 dakika kızartın. Pak choi'yi ekleyin.

Adım 3

1 ½ yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu2 yemek kaşığı Kikkoman Kavrulmuş Sarımsaklı Teriyaki Sos1 tatlı kaşığı kavrulmuş yer fıstığı – 1 yemek kaşığı yeşil taze soğan (doğranmış)

Kikkoman soya sosu ve Kikkoman kavrulmuş sarımsaklı Teriyaki sos ile çeşnilendirin. Kavrulmuş fıstıkları ekleyin ve iyice karıştırın. Bitmiş yemeği bir tabağa koyun ve doğranmış taze soğan ile süsleyin.

Recept-ID: 1216

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

200 gr yeşil fasulye – 100 gr pak choi – 500 ml su – 1 tatlı kaşığı tuz

Yeşil fasulyeleri yıkayın ve temizleyin. Suyu kaynatın, tuz ekleyin ve yeşil kuşkonmaz fasulyelerini al dente olana kadar pişirin. Fasulyeleri bir süzgece koyun ve soğuk suyla durulayın. Pak choi'yi 4 parçaya bölün.

1 arpacık soğanı – 1 parça / tane zencefil (yaklaşık 1,5 cm) – 3 ½ diş sarımsak – 2 ½ yemek kaşığı sıvı yağ

Arpacık soğanı, zencefil ve sarımsağı ince ince doğrayın. Yağı bir tavaya dökün ve sebzeleri yaklaşık 1 dakika soteleyin. Yeşil fasulyeleri ekleyin ve 3-4 dakika kızartın. Pak choi'yi ekleyin.

1 ½ yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu2 yemek kaşığı Kikkoman Kavrulmuş Sarımsaklı Teriyaki Sos1 tatlı kaşığı kavrulmuş yer fıstığı – 1 yemek kaşığı yeşil taze soğan (doğranmış)

Kikkoman soya sosu ve Kikkoman kavrulmuş sarımsaklı Teriyaki sos ile çeşnilendirin. Kavrulmuş fıstıkları ekleyin ve iyice karıştırın. Bitmiş yemeği bir tabağa koyun ve doğranmış taze soğan ile süsleyin.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar

Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.