Çıtır Sebzeli Yapımı Kolay Balık Taco
Bambaşka bir taco tarifi! Hafif acılı balık, hardallı yoğurt sosu ve mevsimin çıtır sebzeleri ile herkesi büyüleyin.
Malzemeler
Hazırlanış
Adım 1
Kikkoman Soya Sosu, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, bal ve Kikkoman Kimchi Acı Biberli Sosu ile beraber bir kapta karıştırın, balığı ekleyin ve üzerine granül sarımsak serpin ve tekrar karıştırın. Marine için bir saat boyunca buzdolabında bekletin.
Adım 2
Soğanı ince ince doğrayın. Çeri domatesleri daha küçük parçalara kesin. Turpları ve salatalığı ince ince dilimleyin. Avokadoyu da dilimler halinde kesin.
Adım 3
Yoğurdu hardallarla karıştırın.
Adım 4
Kalan zeytinyağını tavada ısıtın ve balığın her iki yüzünü de kızartın. Kızaran balık filetolarını biraz soğuduktan sonra çatal yardımıyla daha küçük parçalara bölün.
Adım 5
Tacoların içini avokado, turp, salatalık, balık, domates ve soğanla doldurduktan sonra sos ve nane yaprakları ile süsleyin. Afiyet olsun!
Püf noktası:
Eğer acıyı seviyorsanız yarım tatlı kaşığı yerine 1 tatlı kaşığı Kikkoman Kimchi Acı Biberli Sosu kullanabilirsiniz.
Recept-ID: 1148
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet