Tofu Biftek

toplam süre 40 dak.

Malzemeler

4 porsiyon
250 gr
tofu
10 gr
zencefil, rendelenmiş
1 
taze soğan, doğranmış
patates unu

Dip sos:

3 yemek kaşığı
1 tatlı kaşığı
susam yağı
1 tatlı kaşığı
limon suyu
1 tatlı kaşığı
elma sirkesi
1 tatlı kaşığı
bal
Birkaç damla TABASCO® biber sosu
Kızartma yağı
Besin değerleri (porsiyon başı): 815 kJ  /  194 kcal
12,0 gr Yağ
6,8 gr Protein
15,6 gr Karbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

Tofu, kurulanır ve yaklaşık 1,5 cm kalınlığında dilimler halinde kesilir. Taze zencefil rendelenir ve taze soğan ince dilimler halinde doğranır. 

Adım 2

Dip sos için tüm malzemeler tavada düşük ateşte ısıtılır - kaynatılmaz. 

Adım 3

Tofu dilimleri, patates ununa batırılır ve 170° C'de yağda kızartılır. Alternatif olarak tofu, her iki taraftan çıtır çıtır olana kadar bir tavada 2-3 dakika boyunca kızartılır.

Adım 4

Tofu, sıcak sebze veya salata ve dip sos ile servis edilir.

Recept-ID: 173

PDF formatında tarif

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Tofu, kurulanır ve yaklaşık 1,5 cm kalınlığında dilimler halinde kesilir. Taze zencefil rendelenir ve taze soğan ince dilimler halinde doğranır. 

Dip sos için tüm malzemeler tavada düşük ateşte ısıtılır - kaynatılmaz. 

Tofu dilimleri, patates ununa batırılır ve 170° C'de yağda kızartılır. Alternatif olarak tofu, her iki taraftan çıtır çıtır olana kadar bir tavada 2-3 dakika boyunca kızartılır.

Tofu, sıcak sebze veya salata ve dip sos ile servis edilir.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03
04

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.