Tam tahıllı, meyveli turta

toplam süre 45 dak.
15 dak. hazırlık süresi
30 dak. pişme süresi

İnanılmaz bir kahvaltı bombasıyla gününüz bomba gibi geçsin! Elma, muz ve frambuazın; yulaf, badem unu ve akçaağaç şurubundan yapılan hamurla buluşmasından ortaya çıkan bu tam tahıllı, meyveli turta karşı konulamaz bir lezzet!

Malzemeler

2 porsiyon
1 
elma
2 
muz
150 gr
frambuaz
130 gr
yulaf ezmesi
40 gr
badem unu
40 ml
akçaağaç şurubu
40 gr
Hindistan cevizi yağı
1 tatlı kaşığı
vanilya tohumu
100 ml
vegan yoğurt
Üzeri için taze nane
Besin değerleri (porsiyon başı): 3217 kJ  /  769 kcal
37 gr Yağ
15 gr Protein
85 gr Karbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

1  elma – 2  muz – 150 gr frambuaz

Fırını 180 °C’de önceden ısıtın. Küp küp doğradığınız elmayı ve dilimlediğiniz muzları ısıya dayanıklı bir kapta frambuazlarla birleştirin.

Adım 2

130 gr yulaf ezmesi – 40 gr badem unu – 40 ml akçaağaç şurubu – 40 gr Hindistan cevizi yağı – 1 tatlı kaşığı vanilya tohumu – 1 yemek kaşığı Kikkoman Daha Az Tuzlu Doğal Olarak Fermente Soya Sosu

Yulaf ezmesini, badem ununu ve vanilya tohumlarını ayrı bir kapta birleştirin. Hindistan cevizi yağını, akçaağaç şurubunu ve Kikkoman Doğal Fermente Az Tuzlu Soya Sosunu ekleyin. Granola kıvamı alana kadar karıştırın.

Adım 3

100 ml vegan yoğurt – Üzeri için taze nane

Hazırladığınız granolayı meyvelerin üzerine serpin ve önceden ısıttığınız fırına atıp granolaya kıtırlaşana, meyveler yumuşayana kadar 25-30 dakika pişirin.
Taze naneyle süsleyip vegan yoğurtla servis edin.

Püf noktası:

Mevsime göre yaban mersini, vişne veya armut gibi farklı meyveler de kullanabilirsiniz.

Recept-ID: 1227

PDF formatında tarif

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

1  elma – 2  muz – 150 gr frambuaz

Fırını 180 °C’de önceden ısıtın. Küp küp doğradığınız elmayı ve dilimlediğiniz muzları ısıya dayanıklı bir kapta frambuazlarla birleştirin.

130 gr yulaf ezmesi – 40 gr badem unu – 40 ml akçaağaç şurubu – 40 gr Hindistan cevizi yağı – 1 tatlı kaşığı vanilya tohumu – 1 yemek kaşığı Kikkoman Daha Az Tuzlu Doğal Olarak Fermente Soya Sosu

Yulaf ezmesini, badem ununu ve vanilya tohumlarını ayrı bir kapta birleştirin. Hindistan cevizi yağını, akçaağaç şurubunu ve Kikkoman Doğal Fermente Az Tuzlu Soya Sosunu ekleyin. Granola kıvamı alana kadar karıştırın.

100 ml vegan yoğurt – Üzeri için taze nane

Hazırladığınız granolayı meyvelerin üzerine serpin ve önceden ısıttığınız fırına atıp granolaya kıtırlaşana, meyveler yumuşayana kadar 25-30 dakika pişirin.
Taze naneyle süsleyip vegan yoğurtla servis edin.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.