Tam tahıllı, meyveli turta
İnanılmaz bir kahvaltı bombasıyla gününüz bomba gibi geçsin! Elma, muz ve frambuazın; yulaf, badem unu ve akçaağaç şurubundan yapılan hamurla buluşmasından ortaya çıkan bu tam tahıllı, meyveli turta karşı konulamaz bir lezzet!
Hazırlanış
Adım 1
1 elma – 2 muz – 150 gr frambuaz
Fırını 180 °C’de önceden ısıtın. Küp küp doğradığınız elmayı ve dilimlediğiniz muzları ısıya dayanıklı bir kapta frambuazlarla birleştirin.
Adım 2
130 gr yulaf ezmesi – 40 gr badem unu – 40 ml akçaağaç şurubu – 40 gr Hindistan cevizi yağı – 1 tatlı kaşığı vanilya tohumu – 1 yemek kaşığı Kikkoman Daha Az Tuzlu Doğal Olarak Fermente Soya Sosu
Yulaf ezmesini, badem ununu ve vanilya tohumlarını ayrı bir kapta birleştirin. Hindistan cevizi yağını, akçaağaç şurubunu ve Kikkoman Doğal Fermente Az Tuzlu Soya Sosunu ekleyin. Granola kıvamı alana kadar karıştırın.
Adım 3
100 ml vegan yoğurt – Üzeri için taze nane
Hazırladığınız granolayı meyvelerin üzerine serpin ve önceden ısıttığınız fırına atıp granolaya kıtırlaşana, meyveler yumuşayana kadar 25-30 dakika pişirin.
Taze naneyle süsleyip vegan yoğurtla servis edin.
Püf noktası:
Mevsime göre yaban mersini, vişne veya armut gibi farklı meyveler de kullanabilirsiniz.
Recept-ID: 1227
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet