Kimchi lahanalı poşe yumurtalı çorba
Kimchi lahanalı poşe yumurtalı çorba

Kimchi lahanalı poşe yumurtalı çorba

toplam süre 30 dak.
5 dak. hazırlık süresi
25 dak. pişme süresi

Ekşimsi kimchi, zengin poşe yumurta, taze dereotu ve kremsi ekşi kremamsı bu besleyici lahana çorbasında buluşuyor. Akşam yemeği veya besleyici bir öğle yemeği olarak nefis bir seçenek.

Malzemeler

2 porsiyon
200 gr
lahana (ince doğranmış)
70 gr
doğranmış kimchi
600 ml
sebze suyu
2 yemek kaşığı
sıvı yağ
2 
yumurta
150 gr
pişmiş noodle
5 gr
doğranmış taze dereotu
2 yemek kaşığı
ekşi krema
Besin değerleri (porsiyon başı):1.630 kJ / 390 kcal
21 grYağ
16 grProtein
32 grKarbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

200 gr lahana (ince doğranmış) – 70 gr doğranmış kimchi – 600 ml sebze suyu – 2 yemek kaşığı sıvı yağ – 2 yemek kaşığı Kikkoman Kimchi Acı Biberli Sosu2 yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu

Yağı büyük bir tencerede orta ateşte ısıtın. İnce doğranmış lahana ve doğranmış kimchi’yi ekleyin. Lahana yumuşayıp hafifçe karamelize olana kadar 5-7 dakika kavurun. Lahana ve kimchi iyice kavrulunca sebze suyunu, Kikkoman Spicy Chili Sauce for Kimchi ve Kikkoman Naturally Brewed Soy Sauce'u ekleyin. Çorbayı kaynatıp lezzetlerin karışması için 10-15 dakika daha pişirin.

Adım 2

2  yumurta – 150 gr pişmiş noodle – 5 gr doğranmış taze dereotu – 2 yemek kaşığı ekşi krema

Yumurtaları küçük kaplara tek tek kırın. Kaşık yardımıyla kaynayan çorbada bir girdap oluşturun ve yumurtaları yavaşça ortaya bırakın. Sarılarını, akıcı kalması için 3-4 dakika kadar haşlayın. Çorbayı noodle’ın üzerine dökün. Doğranmış taze dereotu ve ekşi krema ile süsleyerek servis yapın.

Recept-ID: 1450

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

200 gr lahana (ince doğranmış) – 70 gr doğranmış kimchi – 600 ml sebze suyu – 2 yemek kaşığı sıvı yağ – 2 yemek kaşığı Kikkoman Kimchi Acı Biberli Sosu2 yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu

Yağı büyük bir tencerede orta ateşte ısıtın. İnce doğranmış lahana ve doğranmış kimchi’yi ekleyin. Lahana yumuşayıp hafifçe karamelize olana kadar 5-7 dakika kavurun. Lahana ve kimchi iyice kavrulunca sebze suyunu, Kikkoman Spicy Chili Sauce for Kimchi ve Kikkoman Naturally Brewed Soy Sauce'u ekleyin. Çorbayı kaynatıp lezzetlerin karışması için 10-15 dakika daha pişirin.

2 yumurta – 150 gr pişmiş noodle – 5 gr doğranmış taze dereotu – 2 yemek kaşığı ekşi krema

Yumurtaları küçük kaplara tek tek kırın. Kaşık yardımıyla kaynayan çorbada bir girdap oluşturun ve yumurtaları yavaşça ortaya bırakın. Sarılarını, akıcı kalması için 3-4 dakika kadar haşlayın. Çorbayı noodle’ın üzerine dökün. Doğranmış taze dereotu ve ekşi krema ile süsleyerek servis yapın.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar

Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.