

Kimchi lahanalı poşe yumurtalı çorba
Ekşimsi kimchi, zengin poşe yumurta, taze dereotu ve kremsi ekşi kremamsı bu besleyici lahana çorbasında buluşuyor. Akşam yemeği veya besleyici bir öğle yemeği olarak nefis bir seçenek.
Hazırlanış
Adım 1

200 gr lahana (ince doğranmış) – 70 gr doğranmış kimchi – 600 ml sebze suyu – 2 yemek kaşığı sıvı yağ – 2 yemek kaşığı Kikkoman Kimchi Acı Biberli Sosu – 2 yemek kaşığı Kikkoman Doğal Olarak Fermente Soya Sosu
Yağı büyük bir tencerede orta ateşte ısıtın. İnce doğranmış lahana ve doğranmış kimchi’yi ekleyin. Lahana yumuşayıp hafifçe karamelize olana kadar 5-7 dakika kavurun. Lahana ve kimchi iyice kavrulunca sebze suyunu, Kikkoman Spicy Chili Sauce for Kimchi ve Kikkoman Naturally Brewed Soy Sauce'u ekleyin. Çorbayı kaynatıp lezzetlerin karışması için 10-15 dakika daha pişirin.
Adım 2

2 yumurta – 150 gr pişmiş noodle – 5 gr doğranmış taze dereotu – 2 yemek kaşığı ekşi krema
Yumurtaları küçük kaplara tek tek kırın. Kaşık yardımıyla kaynayan çorbada bir girdap oluşturun ve yumurtaları yavaşça ortaya bırakın. Sarılarını, akıcı kalması için 3-4 dakika kadar haşlayın. Çorbayı noodle’ın üzerine dökün. Doğranmış taze dereotu ve ekşi krema ile süsleyerek servis yapın.
Recept-ID: 1450
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet