
12 / 186
Turp Kimchi
Turp Kimchi hazırlamak için yöntem ve malzemeler.
Kimchi için Kikkoman Acılı Biber Sosu
Turşular ve soslar
Salatalar
Sebze
Asya Mutfağı
Vejetaryen
Fermantasyon

zaman
90 dakika
Hazırlanma zamanı:
15 dakika
Marine zaman:
75 dakika
393 kJ / 94 kcal
gres:
2,6 g
protein:
3,1 g
karbonhidratlar:
11,5 g
Malzemeler 2 porsiyon
- ½ beyaz turp (yaklaşık 350 gr)
- 23 tatlı kaşığı tuz
- 2 yemek kaşığı Kimchi için Kikkoman Acılı Biber Sosu
- 1 yemek kaşığı öğütülmüş susam
- 1 yemek kaşığı şeker
Hazırlık
- Turpları yıkayıp soyun ve 2 cm'lik küp şeklinde doğrayın.
- Tuzla ovun ve bir kapta yaklaşık 1 saat bekletin.
- Tuzdan arındırmak için turp parçalarını yıkayın ve hafifçe sıkın.
- Turp parçalarını Kimchi için Kikkoman Acılı Biber Sosu, şeker ve susam ile karıştırın (veya bir buzdolabı poşetine koyun) ve buzdolabında en az 15 dakika dinlendirin. Turp Kimchi'yi servis edin.
- Marine edilmiş Turp Kimchi buzdolabında 3 ila 4 gün saklanabilir.
Bu tarifte kullanılmış ürünler
zaman
90 dakika
Hazırlanma zamanı:
15 dakika
Marine zaman:
75 dakika
393 kJ / 94 kcal
gres:
2,6 g
protein:
3,1 g
karbonhidratlar:
11,5 g
Malzemeler 2 porsiyon
- ½ beyaz turp (yaklaşık 350 gr)
- 23 tatlı kaşığı tuz
- 2 yemek kaşığı Kimchi için Kikkoman Acılı Biber Sosu
- 1 yemek kaşığı öğütülmüş susam
- 1 yemek kaşığı şeker