Ara
filtre
Turp Kimchi
Bookmark
12 / 186

Turp Kimchi

Turp Kimchi hazırlamak için yöntem ve malzemeler.

Turp Kimchi
zaman 90 dakika
Hazırlanma zamanı: 15 dakika
Marine zaman: 75 dakika
393 kJ / 94 kcal
gres: 2,6 g
protein: 3,1 g
karbonhidratlar: 11,5 g

Malzemeler 2 porsiyon

Hazırlık

  1. Turpları yıkayıp soyun ve 2 cm'lik küp şeklinde doğrayın.
  2. Tuzla ovun ve bir kapta yaklaşık 1 saat bekletin.
  3. Tuzdan arındırmak için turp parçalarını yıkayın ve hafifçe sıkın.
  4. Turp parçalarını Kimchi için Kikkoman Acılı Biber Sosu, şeker ve susam ile karıştırın (veya bir buzdolabı poşetine koyun) ve buzdolabında en az 15 dakika dinlendirin. Turp Kimchi'yi servis edin.
  5. Marine edilmiş Turp Kimchi buzdolabında 3 ila 4 gün saklanabilir.

Bu tarifte kullanılmış ürünler

zaman 90 dakika
Hazırlanma zamanı: 15 dakika
Marine zaman: 75 dakika
393 kJ / 94 kcal
gres: 2,6 g
protein: 3,1 g
karbonhidratlar: 11,5 g

Malzemeler 2 porsiyon