

Turp Kimchi
toplam süre
90 dak.
15 dak.
hazırlık süresi
75 dak.
marine süresi
Turp Kimchi hazırlamak için yöntem ve malzemeler.
Besin değerleri (porsiyon başı):
393 kJ
/
94 kcal
2,6 gr
Yağ
3,1 gr
Protein
11,5 gr
Karbonhidrat
Hazırlanış
Adım 1
Turpları yıkayıp soyun ve 2 cm'lik küp şeklinde doğrayın.
Adım 2
Tuzla ovun ve bir kapta yaklaşık 1 saat bekletin.
Adım 3
Tuzdan arındırmak için turp parçalarını yıkayın ve hafifçe sıkın.
Adım 4
Turp parçalarını Kimchi için Kikkoman Acılı Biber Sosu, şeker ve susam ile karıştırın (veya bir buzdolabı poşetine koyun) ve buzdolabında en az 15 dakika dinlendirin. Turp Kimchi'yi servis edin.
Adım 5
Marine edilmiş Turp Kimchi buzdolabında 3 ila 4 gün saklanabilir.
Recept-ID: 1020
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet