Turp Kimchi

toplam süre 90 dak.
15 dak. hazırlık süresi
75 dak. marine süresi

Turp Kimchi hazırlamak için yöntem ve malzemeler.

Malzemeler

2 porsiyon
 ½ 
beyaz turp
0,66 tatlı kaşığı
tuz
2 yemek kaşığı
1 yemek kaşığı
öğütülmüş susam
1 yemek kaşığı
şeker
Besin değerleri (porsiyon başı): 393 kJ  /  94 kcal
2,6 gr Yağ
3,1 gr Protein
11,5 gr Karbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

Turpları yıkayıp soyun ve 2 cm'lik küp şeklinde doğrayın.

Adım 2

Tuzla ovun ve bir kapta yaklaşık 1 saat bekletin.

Adım 3

Tuzdan arındırmak için turp parçalarını yıkayın ve hafifçe sıkın.

Adım 4

Turp parçalarını Kimchi için Kikkoman Acılı Biber Sosu, şeker ve susam ile karıştırın (veya bir buzdolabı poşetine koyun) ve buzdolabında en az 15 dakika dinlendirin. Turp Kimchi'yi servis edin.

Adım 5

Marine edilmiş Turp Kimchi buzdolabında 3 ila 4 gün saklanabilir.

Recept-ID: 1020

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Turpları yıkayıp soyun ve 2 cm'lik küp şeklinde doğrayın.

Tuzla ovun ve bir kapta yaklaşık 1 saat bekletin.

Tuzdan arındırmak için turp parçalarını yıkayın ve hafifçe sıkın.

Turp parçalarını Kimchi için Kikkoman Acılı Biber Sosu, şeker ve susam ile karıştırın (veya bir buzdolabı poşetine koyun) ve buzdolabında en az 15 dakika dinlendirin. Turp Kimchi'yi servis edin.

Marine edilmiş Turp Kimchi buzdolabında 3 ila 4 gün saklanabilir.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03
04
05

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.