Ara
filtre
Lahana Kimchi
Bookmark
30 / 348

Lahana Kimchi

Lezzetli Lahana Kimchi hazırlamak için yöntem ve malzemeler.

Lahana Kimchi
zaman 620 dakika
Hazırlanma zamanı: 20 dakika
Marine zaman: 600 dakika
214 kJ / 51 kcal
gres: 0,3 g
protein: 3,4 g
karbonhidratlar: 2,5 g

Malzemeler 2 porsiyon

Hazırlık

  1. Çin lahanasını yıkayın ve tek lokmalık büyüklüğünde doğrayın.
  2. Çin lahanasını tuz serpilmiş bir kaseye koyun. 
  3. Kaseyi kapatın, ağılık verin ve 2-3 saat buzdolabında dinlendirin.
  4. Çin lahanasını iyice sıkın.
  5. Kimchi için Kikkoman Acılı Biber Sosu ile karıştırın (veya bir buzdolabı poşetine koyun) buzdolabında bir gece marine edip servis edin.
  6. Marine edilmiş Lahana Kimchi buzdolabında 1 hafta ila 10 gün arasında saklanabilir.

Bu tarifte kullanılmış ürünler

zaman 620 dakika
Hazırlanma zamanı: 20 dakika
Marine zaman: 600 dakika
214 kJ / 51 kcal
gres: 0,3 g
protein: 3,4 g
karbonhidratlar: 2,5 g

Malzemeler 2 porsiyon