

Lahana Kimchi
toplam süre
10 Sa 20 dak.
20 dak. hazırlık süresi
10 Sa marine süresi
Besin değerleri (porsiyon başı):214 kJ / 51 kcal
0,3 grYağ
3,4 grProtein
2,5 grKarbonhidrat
Hazırlanış
Adım 1
Çin lahanasını yıkayın ve tek lokmalık büyüklüğünde doğrayın.
Adım 2
Çin lahanasını tuz serpilmiş bir kaseye koyun.
Adım 3
Kaseyi kapatın, ağılık verin ve 2-3 saat buzdolabında dinlendirin.
Adım 4
Çin lahanasını iyice sıkın.
Adım 5
Kimchi için Kikkoman Kimchi Acı Biberli Sosu ile karıştırın (veya bir buzdolabı poşetine koyun) buzdolabında bir gece marine edip servis edin.
Adım 6
Marine edilmiş Lahana Kimchi buzdolabında 1 hafta ila 10 gün arasında saklanabilir.
Recept-ID: 1019
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet

![[Translate to Türkisch:] [Translate to Türkisch:]](https://www.kikkoman.com.tr/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Türkisch:] [Translate to Türkisch:]](https://www.kikkoman.com.tr/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















