

Lahana Kimchi
toplam süre
620 dak.
20 dak.
hazırlık süresi
600 dak.
marine süresi
Besin değerleri (porsiyon başı):
214 kJ
/
51 kcal
0,3 gr
Yağ
3,4 gr
Protein
2,5 gr
Karbonhidrat
Hazırlanış
Adım 1
Çin lahanasını yıkayın ve tek lokmalık büyüklüğünde doğrayın.
Adım 2
Çin lahanasını tuz serpilmiş bir kaseye koyun.
Adım 3
Kaseyi kapatın, ağılık verin ve 2-3 saat buzdolabında dinlendirin.
Adım 4
Çin lahanasını iyice sıkın.
Adım 5
Kimchi için Kikkoman Kimchi Acı Biberli Sosu ile karıştırın (veya bir buzdolabı poşetine koyun) buzdolabında bir gece marine edip servis edin.
Adım 6
Marine edilmiş Lahana Kimchi buzdolabında 1 hafta ila 10 gün arasında saklanabilir.
Recept-ID: 1019
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet