Kaju fıstıklı, biberli kızarmış marine tavuk budu

toplam süre 60 dak.
60 dak. hazırlık süresi

Malzemeler

4 porsiyon
8 
adet tavuk budu
1 
adet soğan, dilimlenmiş
2 yemek kaşığı
sıvıyağ
1 
büyük turuncu biber, ayıklanmış ve parçalar halinde kesilmiş
50 gr
kavrulmuş kaju fıstığı
Besin değerleri (porsiyon başı): 2117 kJ  /  505 kcal
34 gr Yağ
35 gr Protein
14,4 gr Karbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

Fırın önceden ısıtılır: fanlı fırın, 200°C/180°C (gazlı fırın ayarı: 6). Tavuk butları ve soğan dilimleri büyük bir kavurma tavasına yerleştirilir. Üzerine yağ gezdirilip 30 dakika fırında kızartılır.

Adım 2

30 dakika sonra biber ilave edilir ve üzerine kavrulmuş sarımsaklı Teriyaki sos gezdirilir. 15 dakika daha fırında piştikten sonra üzerine kaju fıstığı serpilir ve 10 dakika süreyle tekrar fırına verilir. Kızarmış patates veya pilav ile servis yapılır.

Recept-ID: 412

PDF formatında tarif

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Fırın önceden ısıtılır: fanlı fırın, 200°C/180°C (gazlı fırın ayarı: 6). Tavuk butları ve soğan dilimleri büyük bir kavurma tavasına yerleştirilir. Üzerine yağ gezdirilip 30 dakika fırında kızartılır.

30 dakika sonra biber ilave edilir ve üzerine kavrulmuş sarımsaklı Teriyaki sos gezdirilir. 15 dakika daha fırında piştikten sonra üzerine kaju fıstığı serpilir ve 10 dakika süreyle tekrar fırına verilir. Kızarmış patates veya pilav ile servis yapılır.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.