

Dana, domuz ve tavuk etli gulaş çorbası
Dana eti, aromatik domuz omzu ve kemiksiz tavuk butuyla hazırlanan bu doyurucu gulaş çorbası, tuzlu beyaz peynir, tuzlu zeytinler ve bir parça limon ile tamamlanıyor.
Malzemeler
Besin değerleri (porsiyon başı):
2.175 kJ / 520 kcalHazırlanış
Adım 1

1 doğranmış soğan – 2 diş doğranmış sarımsak – 1 doğranmış kırmızı biber – 150 gr dana boyun eti (Küp küp doğranmış - 2 x 2 cm) – 150 gr domuz omzu (Küp küp doğranmış - 2 x 2 cm) – 150 gr kemiksiz tavuk butu (Küp küp doğranmış - 2 x 2 cm) – 4 yemek kaşığı zeytinyağı (pişirme için)
Büyük bir tencereye zeytinyağını ekleyip doğrudan ateşte ısıtın. Doğranmış soğanı ekleyin ve şeffaflaşana kadar kavurun. Doğranmış sarımsak ve doğranmış biberi ekleyin, yumuşayana kadar pişirin. Küp küp doğranmış dana boyun eti, domuz omzu ve tavuk butunu tencereye ekleyin ve etleri her tarafı kızarana kadar kavurun.
Adım 2

2 yemek kaşığı domates püresi – 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber – ½ tatlı kaşığı kimyon tohumu – 700 ml et suyu veya sebze suyu – 80 ml Kikkoman Teriyaki Marine – 50 gr beyaz peynir, ufalanmış – 80 gr siyah zeytin, dilimlenmiş – 1 adet dilimlenmiş limon – 10 gr taze maydanoz, doğranmış (süsleme için)
Domates püresi, kırmızı toz biber ve kimyon tohumlarını ekleyin. Bir dakika daha pişirin. Et suyu veya sebze suyunu dökün ve kaynamaya bırakın. Etler yumuşayana kadar, yaklaşık 35-40 dakika pişirin. Çorbayı Kikkoman Teriyaki Marinade ile tatlandırın. Gulaş çorbasını sıcak olarak, üzerine ufalanmış beyaz peynir, dilimlenmiş zeytin, limon dilimleri ve doğranmış maydanoz ile süsleyerek servis yapın.
Recept-ID: 1453
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet





















