Çikolatali elma tatlisi
Çikolata dolgulu cevizli elmalar, beklenmedik baharat notalarıyla benzersiz bir lezzete sahip. Kikkoman soya sosuyla tatlandırılan çikolata dolgulu elmalar ızgarada hazırlanan farklı bir lezzet sunuyor. Kremalı bir hamurun içine çikolata ve ceviz eklenip Kikkoman soya sosunun baharatlı tadıyla mükemmel şekilde tamamlanan elma tatlısıyla misafirlerinizi şaşırtın.
Hazırlanış
Adım 1
Elmaları yıkayıp kurulayın, sonra yanlamasına ikiye kesin. Bir kavun oyacağı kullanarak çekirdeklerini ve etin bir kısmını çıkarın. Limon suyu ile Kikkoman soya sosunu karıştırın ve fırçayla elmalara sürün.
Adım 2
Un ve kakaoyu karıştırın. Çikolata ve tereyağını benmari tekniğiyle eritin. Üstteki kaseyi alıp çikolata ve tereyağı karışımını kısa süre soğumaya bırakın. Şeker ve yumurtayı ekleyin, un ve kakao karışımını ilave edip iyice karıştırın.
Adım 3
Çikolata karışımını elmalara doldurun. Sonra üstlerini damla çikolata ve cevizlerle kaplayın.
Adım 4
Doldurulmuş yarım elmaları bir ızgara tepsisine yerleştirin ve ızgaranın dolaylı pişirme alanında yaklaşık 20 dakika pişirin.
Recept-ID: 962
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet