

Ispanak dolgulu mantarlar
Ispanak dolgulu mantarlar, mükemmel ızgara edilmiş harika bir vejetaryen yemeği olabilir. Izgarada ıspanak dolgulu mantar. Bugün bir vejetaryen klasiğini, Kikkoman soya sosu ile mükemmel şekilde baharatlayarak ızgarada nasıl hazırlayacağınızı gösteriyoruz. Misafirlerinizi yerli mantarların lezzetiyle tanıştırmak için pratik bir tarif.
Hazırlanış
Adım 1
Mantarları fırçalayarak temizleyin (yıkamayın). Çevirerek çıkardığınız sapları bir kenara ayırın. Ispanak yapraklarını yıkayın, kurulayın ve ince doğrayın. Biberi yıkayın, ikiye kesin, tohumlarını ayıklayın ve küçük parçalar halinde doğrayın. Soğanı soyun ve küçük parçalar halinde doğrayın.
Adım 2
Sıcak ızgara üzerindeki tavada erittiğiniz tereyağına soğanları ekleyip kavurun. Mantar saplarını, ıspanak ve biberi ekleyip karıştırın. Kikkoman soya sosu ve biberle tatlandırın.
Adım 3
Sebzeleri biraz soğumaya bırakın. Sonra otlu krem peyniri ekleyip karıştırın. Tadına bakın ve gerekirse biraz daha biber ekleyin. Sebze karışımını mantarların içine doldurun.
Adım 4
Telin üzerine yerleştirdiğiniz mantarları dolaylı ateşte 10–15 dakika (ölçüye göre) ızgara edin.
Recept-ID: 958
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet