

Avokadolu ve üzümlü bakla salatası
Lezzetli üzümler, kremamsı avokado ve yumuşacık bakla, çıtır cevizle buluşuyor. Bu renkli yaz salatası, cesur chimichurri sosuyla tamamlanıyor. Tek başına ya da öğle yemekleriyle ızgara yemeklerin yanında enfes bir seçenek.
Hazırlanış
Adım 1

300 gr bakla – 1 avokado
Baklaları kısa süre için haşlayın; yumuşak ama diri kalmalarını sağlayın. Ardından kabuklarını soyun. Avokadoyu dilimleyin.
Adım 2

300 gr kırmızı üzüm – 50 gr ceviz – 100 gr kuzukulağı – ½ demet taze nane – ½ demet taze maydanoz – 1 dal taze kekik
Bir kâsede avokadoyu, baklaları, üzümleri, cevizleri, kuzukulağını ve otları karıştırın.
Adım 3

1 diş sarımsak – ½ kırmızı biber – ½ demet taze maydanoz – 1 dal taze kekik – 3 yemek kaşığı zeytinyağı – 2 yemek kaşığı Kikkoman Tamari Glutensiz Soya Sosu – 1 yemek kaşığı elma sirkesi
Sarımsağı, kırmızı biberi ve otları ince ince doğrayın. Zeytinyağı, Kikkoman Naturally Brewed Tamari Gluten Free Soy Sauce ve elma sirkesiyle karıştırın. Chimichurri sosunu salatanın üzerine gezdirin.
Recept-ID: 1580
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet