Avokadolu ve üzümlü bakla salatası
Avokadolu ve üzümlü bakla salatası

Avokadolu ve üzümlü bakla salatası

toplam süre 25 dak.
20 dak. hazırlık süresi
5 dak. pişme süresi

Lezzetli üzümler,  kremamsı avokado ve yumuşacık bakla, çıtır cevizle buluşuyor. Bu renkli yaz salatası, cesur chimichurri sosuyla tamamlanıyor. Tek başına ya da öğle yemekleriyle ızgara yemeklerin yanında enfes bir seçenek.

Malzemeler

2 porsiyon
300 gr
bakla
1 
avokado
300 gr
kırmızı üzüm
50 gr
ceviz
100 gr
kuzukulağı
 ½ demet
taze nane
1 demet
taze maydanoz
2 
dal taze kekik
1 
diş sarımsak
 ½ 
kırmızı biber
3 yemek kaşığı
zeytinyağı
1 yemek kaşığı
elma sirkesi
Besin değerleri (porsiyon başı):2.892 kJ / 691 kcal
44,3 grYağ
22,5 grProtein
65 grKarbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

300 gr bakla – 1  avokado

Baklaları kısa süre için haşlayın; yumuşak ama diri kalmalarını sağlayın. Ardından kabuklarını soyun. Avokadoyu dilimleyin.

Adım 2

300 gr kırmızı üzüm – 50 gr ceviz – 100 gr kuzukulağı –  ½ demet taze nane –  ½ demet taze maydanoz – 1  dal taze kekik

Bir kâsede avokadoyu, baklaları, üzümleri, cevizleri, kuzukulağını ve otları karıştırın.

Adım 3

1  diş sarımsak –  ½  kırmızı biber –  ½ demet taze maydanoz – 1  dal taze kekik – 3 yemek kaşığı zeytinyağı – 2 yemek kaşığı Kikkoman Tamari Glutensiz Soya Sosu1 yemek kaşığı elma sirkesi

Sarımsağı, kırmızı biberi ve otları ince ince doğrayın. Zeytinyağı, Kikkoman Naturally Brewed Tamari Gluten Free Soy Sauce ve elma sirkesiyle karıştırın. Chimichurri sosunu salatanın üzerine gezdirin.

Recept-ID: 1580

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

300 gr bakla – 1 avokado

Baklaları kısa süre için haşlayın; yumuşak ama diri kalmalarını sağlayın. Ardından kabuklarını soyun. Avokadoyu dilimleyin.

300 gr kırmızı üzüm – 50 gr ceviz – 100 gr kuzukulağı – ½ demet taze nane – ½ demet taze maydanoz – 1 dal taze kekik

Bir kâsede avokadoyu, baklaları, üzümleri, cevizleri, kuzukulağını ve otları karıştırın.

1 diş sarımsak – ½ kırmızı biber – ½ demet taze maydanoz – 1 dal taze kekik – 3 yemek kaşığı zeytinyağı – 2 yemek kaşığı Kikkoman Tamari Glutensiz Soya Sosu1 yemek kaşığı elma sirkesi

Sarımsağı, kırmızı biberi ve otları ince ince doğrayın. Zeytinyağı, Kikkoman Naturally Brewed Tamari Gluten Free Soy Sauce ve elma sirkesiyle karıştırın. Chimichurri sosunu salatanın üzerine gezdirin.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar

Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.