[Translate to Türkisch:]
[Translate to Türkisch:]

Çin lahanalı ve ıspanaklı salata

toplam süre 15 dak.
15 dak. hazırlık süresi

Hafif, çıtır çıtır ve içindeki sebzeler sayesinde enerji dolu. Öğle yemeği ya da sıcak bir günde hafif akşam yemeği olarak harika bir seçim. Ana yemekler ve ızgaraların yanında da leziz bir eşlikçi.

Malzemeler

2 porsiyon
1 
adet Çin lahanası
1 
adet salatalık
1 
adet alabaş (kohlrabi)
1 demet
frenk soğanı
1 
dal taze nane
50 gr
ıspanak
1 
küçük soğan
1 
diş sarımsak
3 yemek kaşığı
zeytinyağı
1 yemek kaşığı
limon suyu
1 yemek kaşığı
besin mayası (pul formunda)
2 yemek kaşığı
kavrulmuş kaju
Besin değerleri (porsiyon başı):1.922 kJ / 459 kcal
30,6 grYağ
15,1 grProtein
40,3 grKarbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

1  adet Çin lahanası – 1  adet salatalık – 1  adet alabaş – 1 demet frenk soğanı – 1  dal taze nane

Lahanayı ince ince, alabaşı küp küp doğrayın. Salatalığın çekirdeklerini çıkarıp kenara ayırın, kalan kısmını dilimleyin. Sebzeleri doğranmış frenk soğanı ve nane yapraklarıyla karıştırın.

Adım 2

50 gr ıspanak – 1  küçük soğan – 1  diş sarımsak – 3 yemek kaşığı zeytinyağı – 2 yemek kaşığı Kikkoman Daha Az Tuzlu Doğal Olarak Fermente Soya Sosu1 yemek kaşığı Kikkoman Sushi Pirinç Lezzetlendiricisi (125ml)1 yemek kaşığı limon suyu – 1 yemek kaşığı besin mayası – 2 yemek kaşığı kavrulmuş kaju

Ispanak, soğan, sarımsak ve bir kenara ayırdığınız salatalık çekirdeklerini zeytinyağı, Kikkoman Less Salt Soy Sauce, Kikkoman Seasoning for Sushi Rice, limon suyu, besin mayası ve kaju’yla pürüzsüz bir sos haline getirin. Sosu sebzelerin üzerine dökün ve iyice karıştırın.

Recept-ID: 1578

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

1 adet Çin lahanası – 1 adet salatalık – 1 adet alabaş – 1 demet frenk soğanı – 1 dal taze nane

Lahanayı ince ince, alabaşı küp küp doğrayın. Salatalığın çekirdeklerini çıkarıp kenara ayırın, kalan kısmını dilimleyin. Sebzeleri doğranmış frenk soğanı ve nane yapraklarıyla karıştırın.

50 gr ıspanak – 1 küçük soğan – 1 diş sarımsak – 3 yemek kaşığı zeytinyağı – 2 yemek kaşığı Kikkoman Daha Az Tuzlu Doğal Olarak Fermente Soya Sosu1 yemek kaşığı Kikkoman Sushi Pirinç Lezzetlendiricisi (125ml)1 yemek kaşığı limon suyu – 1 yemek kaşığı besin mayası – 2 yemek kaşığı kavrulmuş kaju

Ispanak, soğan, sarımsak ve bir kenara ayırdığınız salatalık çekirdeklerini zeytinyağı, Kikkoman Less Salt Soy Sauce, Kikkoman Seasoning for Sushi Rice, limon suyu, besin mayası ve kaju’yla pürüzsüz bir sos haline getirin. Sosu sebzelerin üzerine dökün ve iyice karıştırın.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar

Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.