![[Translate to Türkisch:] [Translate to Türkisch:]](https://www.kikkoman.com.tr/fileadmin/_processed_/7/a/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Mobile_Header_c547786370.webp)
![[Translate to Türkisch:] [Translate to Türkisch:]](https://www.kikkoman.com.tr/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_603b9d1582.webp)
Çin lahanalı ve ıspanaklı salata
Hafif, çıtır çıtır ve içindeki sebzeler sayesinde enerji dolu. Öğle yemeği ya da sıcak bir günde hafif akşam yemeği olarak harika bir seçim. Ana yemekler ve ızgaraların yanında da leziz bir eşlikçi.
Malzemeler
Hazırlanış
Adım 1

1 adet Çin lahanası – 1 adet salatalık – 1 adet alabaş – 1 demet frenk soğanı – 1 dal taze nane
Lahanayı ince ince, alabaşı küp küp doğrayın. Salatalığın çekirdeklerini çıkarıp kenara ayırın, kalan kısmını dilimleyin. Sebzeleri doğranmış frenk soğanı ve nane yapraklarıyla karıştırın.
Adım 2

50 gr ıspanak – 1 küçük soğan – 1 diş sarımsak – 3 yemek kaşığı zeytinyağı – 2 yemek kaşığı Kikkoman Daha Az Tuzlu Doğal Olarak Fermente Soya Sosu – 1 yemek kaşığı Kikkoman Sushi Pirinç Lezzetlendiricisi (125ml) – 1 yemek kaşığı limon suyu – 1 yemek kaşığı besin mayası – 2 yemek kaşığı kavrulmuş kaju
Ispanak, soğan, sarımsak ve bir kenara ayırdığınız salatalık çekirdeklerini zeytinyağı, Kikkoman Less Salt Soy Sauce, Kikkoman Seasoning for Sushi Rice, limon suyu, besin mayası ve kaju’yla pürüzsüz bir sos haline getirin. Sosu sebzelerin üzerine dökün ve iyice karıştırın.
Recept-ID: 1578
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet