Ara
filtre
Teriyaki Soslu Tavuk Şiş (Kara-age)
Bookmark
25 / 92

Teriyaki Soslu Tavuk Şiş (Kara-age)

Malzemeler 4 bölümleri için

Dip sos:

Hazırlık

Marine sos, ince püre haline getirilmiş zencefil ile karıştırılıp plastik bir poşetin içine alınır. Kemiksiz tavuk kalça filetoları lokma büyüklüğünde doğranır, poşetin içine ilave edilir. Hafifçe ovalayarak marine sosun, et parçalarına nüfuz etmesi sağlanır. 30 dakika dinlenmeye bırakılır. Tavuk parçaları çıkartılır ve hafifçe dokunarak kurutulur. Biraz patates nişastasına batırılıp 170 ° C 'de kızartılır. Taze limon dilimleri ve dip sos ile servis edilir.

Malzemeler 4 bölümleri için

Dip sos: