Teriyaki Soslu Karışık Şiş
Ara
filtre
Teriyaki Soslu Karışık Şiş
Bookmark
51 / 92

Teriyaki Soslu Karışık Şiş

Teriyaki Soslu Karışık Şiş
668 kJ / 158 kcal
gres: 3.2 g
protein: 24.5 g
karbonhidratlar: 7.3 g

Malzemeler 4 porsiyon

Karides şiş için:

Dana şiş için:

Deniztarağı şiş için:

Hazırlık

Karideslerin sırtı kesilip bağırsakları çıkartılır. Karides bütün olarak şişe geçirilir ve ızgarada pişirilir. Üzerine fırça ile Kikkoman Teriyaki Glaze sürülür.

Kuşkonmazın uçları kesilir, alt kısmı soyulur, haşlanır ve 4 cm büyüklüğünde parçalara doğranır. Biftek, 15 gramlık dilimlere kesilir ve düzleştirilir. Kuşkonmaz, et parçalarına sarılır ve şişe geçirilir. Kızardıktan sonra Kikkoman Teriyaki Glaze ile glaze edilir.

Kabak, boylamasına dilimler halinde kesilir (soyucu ile). Deniztarağı, kabak dilimlerine sarılır ve şişe geçirilir. Deniztarağı her iki taraftan da kızartılır ve üzerine fırça ile Kikkoman Teriyaki Glaze sürülür.

Bunların hepsi karışık olarak hazırlanır ve sıcak servis edilir.

Bu tarifte kullanılmış ürünler

668 kJ / 158 kcal
gres: 3.2 g
protein: 24.5 g
karbonhidratlar: 7.3 g

Malzemeler 4 porsiyon

Karides şiş için:

Dana şiş için:

Deniztarağı şiş için: