Ara
filtre
Teriyaki Marine Soslu Tavuk Budu
Bookmark
3 / 339

Teriyaki Marine Soslu Tavuk Budu

Teriyaki Marine Soslu Tavuk Budu
zaman 30 dakika
Hazırlanma zamanı: 30 dakika
1330 kJ / 317 kcal
gres: 10.1 g
protein: 44.3 g
karbonhidratlar: 7.8 g

Malzemeler 4 porsiyon

Hazırlık

Tavuk eti una bulandıktan sonra tavada kızgın yağda iki taraftan medyum kızartılır. Tavadan alınır ve sıcak tutulur. Tavadaki fazla yağ akıtılır, su (veya bulyon) ilave edilir ve kaynatılır.

Teriyaki Marine & Sos etin üzerine dökülür ve – tavayı sallayarak – et iyice pişene kadar pişirmeye devam edilir. Tavuk, istenilen garnitürle (örneğin salata, sebze, pilav veya patates) servis edilir.

Bu tarifte kullanılmış ürünler

zaman 30 dakika
Hazırlanma zamanı: 30 dakika
1330 kJ / 317 kcal
gres: 10.1 g
protein: 44.3 g
karbonhidratlar: 7.8 g

Malzemeler 4 porsiyon