Teriyaki Marine Soslu Tavuk Budu
Ara
filtre
Bookmark
157 / 198

Teriyaki Marine Soslu Tavuk Budu

Hazırlanma zamanı: 15 dakika
Kalorifik değer (porsiyon başına: 1323 kJ / 316 kcal

Malzemeler 4 bölümleri için

Hazırlık

Tavuk eti una bulandıktan sonra tavada kızgın yağda iki taraftan medyum kızartılır. Tavadan alınır ve sıcak tutulur. Tavadaki fazla yağ akıtılır, su (veya bulyon) ilave edilir ve kaynatılır.

Teriyaki Marine & Sos etin üzerine dökülür ve – tavayı sallayarak – et iyice pişene kadar pişirmeye devam edilir. Tavuk, istenilen garnitürle (örneğin salata, sebze, pilav veya patates) servis edilir.

Bu tarifte kullanılmış ürünler

Malzemeler 4 bölümleri için