
Teriyaki Marine Soslu Tavuk Budu

Malzemeler 4 porsiyon
- 4x150 g tavuk budu (veya göğsü) kemiksiz
- biraz buğday unu
- sıvıyağ
- 40 ml su (ya da bulyon)
- 4 yemek kaşığı KikkomanTeriyaki Marine & Sos
Hazırlık
Tavuk eti una bulandıktan sonra tavada kızgın yağda iki taraftan medyum kızartılır. Tavadan alınır ve sıcak tutulur. Tavadaki fazla yağ akıtılır, su (veya bulyon) ilave edilir ve kaynatılır.
Teriyaki Marine & Sos etin üzerine dökülür ve – tavayı sallayarak – et iyice pişene kadar pişirmeye devam edilir. Tavuk, istenilen garnitürle (örneğin salata, sebze, pilav veya patates) servis edilir.
Bu tarifte kullanılmış ürünler
Malzemeler 4 porsiyon
- 4x150 g tavuk budu (veya göğsü) kemiksiz
- biraz buğday unu
- sıvıyağ
- 40 ml su (ya da bulyon)
- 4 yemek kaşığı KikkomanTeriyaki Marine & Sos