

Teriyaki soslu karidesli, kremalı biber ve domates çorbası
Bu pürüzsüz çorba tarifini yapmak çok basit ve son derece lezzetli. Renkli taze kırmızı biberler ve domatesle yapılan bu tarif, sağlıklı bir öğle yemeği veya akşam yemeği davetinizde başlangıç için ideal. Teriyaki sosunda bekletilerek lezzetlendirilen karidesler bu tarifi çok daha özel hale getiriyor. Vegan veya vejetaryenler tarifi karides eklemeden yapabilir.
Malzemeler
Servis için
Hazırlanış
Adım 1
Bir tencerede küp doğranmış biberleri, acı biberleri, domatesleri ve doğranmış sarımsağı zeytinyağı ile kavurun. Sebze suyunu içine dökün, Kikkoman soya sosu (veya Kikkoman Ponzu) ile lezzetlendirin ve 20 dakika pişirin.
Adım 2
Çorba pişmek üzereyken temizlenmiş karideslerin üzerini Kikkoman Teriyaki Marine ile kaplayın ve tavada veya ızgarada pişirin. Köy biberlerini veya dilimlediğiniz kabakları zeytinyağında kızartın ve üzerine fesleğen ile pul biber dökün.
Adım 3
Çorbayı pürüzsüz hale gelene kadar blender ile karıştırın, karabiber ve taze fesleğenle çeşnilendirin. Pişirdiğiniz karides ve köy biberleriyle servis edin.
Recept-ID: 1038
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet