

Sucuklu Baharatlı Siyah Fasulye çorbası
Bu zengin ve sağlıklı çorba tarifi Meksika'nın lezzetlerinden ilham aldı. Sucuk ve kırmızı toz biberin sıcak, tütsülenmiş bir lezzet kattığı bu çorbayı çıtır Tortilla parçalarıyla tüketebilirsiniz.
Malzemeler
Servis için
Hazırlanış
Adım 1
Soğan ve biberi küp küp doğrayın ve sucuğu dilimleyin. Bunları bir tencerede zeytinyağında kavurun. Soğan yumuşadığında ve sucuğun rengi kahverengiye döndüğünde tüm baharatları, ince doğranmış sarımsağı ve yıkayıp suyunu süzdüğünüz fasulyeleri ekleyin.
Adım 2
Sebze suyunu ve domates püresini içine dökün, Kikkoman soya sosu (veya Ponzu) ve doğranmış kişniş ile lezzetlendirerek 15 dakika pişirin. Bu sürenin sonunda çorbanın 1/3'ünü (sucuksuz) bir blendera alın ve pürüzsüz hale gelene kadar karıştırın. Ardından tekrar tencereye dökün ve dikkatlice karıştırarak birleştirin.
Adım 3
Tortilla'ları üçgen şeklinde kesin ve kuru bir tavada çıtır hale getirin.
Adım 4
Çorbayı kaselere alın ve avokado dilimi, rendelenmiş Cheddar peyniri ve Tortilla parçalarıyla servis edin.
Recept-ID: 1042
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet