[Translate to Türkisch:]

Spagetti Salatası

toplam süre 30 dak.

Malzemeler

4 porsiyon
200 gr
spagetti
100 gr
salatalık
biraz tuz
100 gr
soğan
150 gr
mandalina (konserve)
40 gr
kuru üzüm
150 gr
mayonez
15 gr
bayır turpu (cam kavanozdan, rendelenmiş)
4 
adet marul yaprağı
4 
küçük domates
biraz frenk maydanozu
Besin değerleri (porsiyon başı): 2242 kJ  /  535 kcal
31,8 gr Yağ
8,4 gr Protein
53,6 gr Karbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

Spagetti, paketin üzerinde yazılı şekilde haşlanır. Soğuk suya tutulur ve güzelce süzdürülür. Salatalık yıkanır, ortadan ikiye bölünür ve çekirdek kısmı kaşıkla çıkartıldıktan sonra ince dilimlere doğranıp hafifçe tuzlanır. El yardımıyla iyice sıkılır ve çeşmeden akan suda yıkanır. Suyu iyice sıkılır. Soğanlar soyulur, ikiye bölünür ve ince dilimlere doğranıp hafifçe tuzlanır. Salatalığa uygulanan işlemin aynısı soğanada uygulanır.

Adım 2

Mandalinalar konserveden çıkartılıp suyunun süzülmesi için süzgece alınır. Daha sonra dikkatlice bastırarak kurulanır.  Kuru üzüm, ılık suda bekletilir ve suyu süzülür. Mayonez, bayır turpu ve doğal fermente soya sosu bir kapta iyice karıştırılır. Daha sonra tüm malzemeler büyük bir kaba alınır ve karıştırılır.  Spagetti salatası, tabağın üzerindeki marul yaprağına yerleştirilir, frenk maydanozu ve dörde bölünmüş domatesle süslenir. 

Recept-ID: 427

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Spagetti, paketin üzerinde yazılı şekilde haşlanır. Soğuk suya tutulur ve güzelce süzdürülür. Salatalık yıkanır, ortadan ikiye bölünür ve çekirdek kısmı kaşıkla çıkartıldıktan sonra ince dilimlere doğranıp hafifçe tuzlanır. El yardımıyla iyice sıkılır ve çeşmeden akan suda yıkanır. Suyu iyice sıkılır. Soğanlar soyulur, ikiye bölünür ve ince dilimlere doğranıp hafifçe tuzlanır. Salatalığa uygulanan işlemin aynısı soğanada uygulanır.

Mandalinalar konserveden çıkartılıp suyunun süzülmesi için süzgece alınır. Daha sonra dikkatlice bastırarak kurulanır.  Kuru üzüm, ılık suda bekletilir ve suyu süzülür. Mayonez, bayır turpu ve doğal fermente soya sosu bir kapta iyice karıştırılır. Daha sonra tüm malzemeler büyük bir kaba alınır ve karıştırılır.  Spagetti salatası, tabağın üzerindeki marul yaprağına yerleştirilir, frenk maydanozu ve dörde bölünmüş domatesle süslenir. 

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.