Salatalık Kimchi

toplam süre 40 dak.
15 dak. hazırlık süresi
25 dak. marine süresi

Malzemeler

2 porsiyon
1 
adet salatalık (yaklaşık 150 gr)
 ¼ tatlı kaşığı
tuz
1 yemek kaşığı
1 tatlı kaşığı
şeker
1 tatlı kaşığı
öğütülmüş susam

İsteğe bağlı

veya zeytinyağı
Besin değerleri (porsiyon başı): 158 kJ  /  38 kcal
1,3 gr Yağ
1,4 gr Protein
4,3 gr Karbonhidrat

Hazırlanış

Adım 1

Salatalığı yıkayın ve küçük parçalar halinde doğrayın.

Adım 2

Tuzla ovun ve bir kapta yaklaşık 10 dakika bekletin.

Adım 3

Tuzdan arındırmak için salatalık parçalarını yıkayın ve hafifçe sıkın.

Adım 4

Salatalık parçalarını Kimchi için Kikkoman Acılı Biber Sosu, şeker ve susam ile karıştırın (veya bir buzdolabı poşetine koyun) ve buzdolabında en az 15 dakika dinlendirin. Dilerseniz üzerinde biraz susam yağı veya zeytinyağı gezdirin ve Salatalık Kimchi'yi servis edin.

Adım 5

Marine edilmiş Salatalık Kimchi buzdolabında 3 ila 4 gün saklanabilir.

Recept-ID: 1021

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

Salatalığı yıkayın ve küçük parçalar halinde doğrayın.

Tuzla ovun ve bir kapta yaklaşık 10 dakika bekletin.

Tuzdan arındırmak için salatalık parçalarını yıkayın ve hafifçe sıkın.

Salatalık parçalarını Kimchi için Kikkoman Acılı Biber Sosu, şeker ve susam ile karıştırın (veya bir buzdolabı poşetine koyun) ve buzdolabında en az 15 dakika dinlendirin. Dilerseniz üzerinde biraz susam yağı veya zeytinyağı gezdirin ve Salatalık Kimchi'yi servis edin.

Marine edilmiş Salatalık Kimchi buzdolabında 3 ila 4 gün saklanabilir.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03
04
05

Lezzeti kaçırma!

Kaydol ve düzenli olarak yeni lezzetler keşfet!
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.