

Salatalık Kimchi
toplam süre
40 dak.
15 dak.
hazırlık süresi
25 dak.
marine süresi
Besin değerleri (porsiyon başı):
158 kJ
/
38 kcal
1,3 gr
Yağ
1,4 gr
Protein
4,3 gr
Karbonhidrat
Hazırlanış
Adım 1
Salatalığı yıkayın ve küçük parçalar halinde doğrayın.
Adım 2
Tuzla ovun ve bir kapta yaklaşık 10 dakika bekletin.
Adım 3
Tuzdan arındırmak için salatalık parçalarını yıkayın ve hafifçe sıkın.
Adım 4
Salatalık parçalarını Kimchi için Kikkoman Acılı Biber Sosu, şeker ve susam ile karıştırın (veya bir buzdolabı poşetine koyun) ve buzdolabında en az 15 dakika dinlendirin. Dilerseniz üzerinde biraz susam yağı veya zeytinyağı gezdirin ve Salatalık Kimchi'yi servis edin.
Adım 5
Marine edilmiş Salatalık Kimchi buzdolabında 3 ila 4 gün saklanabilir.
Recept-ID: 1021
PDF formatında tarif
Geri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet