Marine edilmiş kereviz
Kereviz, gurmelerin yeni favorisi! Bu kereviz sapı salatası ponzu sosu, kremamsı mayonez ve hardal sosundan oluşmuş marinasyonuyla farklı tatları birleştiriyor, benzersiz bir umami ziyafeti sunuyor.
Hazırlanış
Adım 1
3 yemek kaşığı Kikkoman Ponzu Yuzu Soya Sosu – 2 yemek kaşığı mayonez – 2 tatlı kaşığı hardal – 1 tatlı kaşığı akçaağaç şurubu
Tüm malzemeleri bir kapta karıştırın.
Adım 2
300 gr kereviz – ½ Granny Smith elması – 1 tutam tuz
Kereviz ve elmayı soyun ve küçük parçalar halinde kesin. Kerevizin üzerine bir tutam tuz serpin ve en az 30 dakika o şekilde bekletin. Ardından kâğıt havluyla kurulayın.
Adım 3
Marinasyon için sos – 1 yemek kaşığı Kavrulmuş çam fıstığı – 6 atıştırmalık domates – 1 tutam İtalyan maydonozu
İlk adımdaki elma ve kerevizi bir kaba yerleştirin ve üzerine marinasyon sosunu ekleyin. En az bir saat buzdolabında bekletin.
Ardından, çam fıstıklarını birkaç dakika kavurun. Yemeğin üzerine domates ve İtalyan maydonozunu serpiştirin.
Recept-ID: 1297
PDF formatında tarif
PDF indirGeri bildirimin için teşekkürler!
Tarifi Nasıl Buldun?
Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!
Daha fazlasını keşfet