Marine edilmiş kereviz
Marine edilmiş kereviz

Marine edilmiş kereviz

toplam süre50 dak.
15 dak.hazırlık süresi
5 dak.pişme süresi
30 dak.dinlenme süresi

Kereviz, gurmelerin yeni favorisi! Bu kereviz sapı salatası ponzu sosu, kremamsı mayonez ve hardal sosundan oluşmuş marinasyonuyla farklı tatları birleştiriyor, benzersiz bir umami ziyafeti sunuyor.

Malzemeler

2 porsiyon

Marinasyon:

3 yemek kaşığı
2 yemek kaşığı
mayonez
2 tatlı kaşığı
hardal
1 tatlı kaşığı
akçaağaç şurubu

Salata:

300 gr
kereviz
 ½ 
Granny Smith elması
1 tutam
tuz

Süslemek için:

1 yemek kaşığı
kavrulmuş çam fıstığı
6 
atıştırmalık domates
1 tutam
İtalyan maydonozu

Hazırlanış

Adım 1

3 yemek kaşığı Kikkoman Ponzu Yuzu Soya Sosu2 yemek kaşığı mayonez – 2 tatlı kaşığı hardal – 1 tatlı kaşığı akçaağaç şurubu

Tüm malzemeleri bir kapta karıştırın.

Adım 2

300 gr kereviz –  ½  Granny Smith elması – 1 tutam tuz

Kereviz ve elmayı soyun ve küçük parçalar halinde kesin. Kerevizin üzerine bir tutam tuz serpin ve en az 30 dakika o şekilde bekletin. Ardından kâğıt havluyla kurulayın.

Adım 3

Marinasyon için sos – 1 yemek kaşığı Kavrulmuş çam fıstığı – 6  atıştırmalık domates – 1 tutam İtalyan maydonozu

İlk adımdaki elma ve kerevizi bir kaba yerleştirin ve üzerine marinasyon sosunu ekleyin. En az bir saat buzdolabında bekletin.
Ardından, çam fıstıklarını birkaç dakika kavurun. Yemeğin üzerine domates ve İtalyan maydonozunu serpiştirin.

Recept-ID: 1297

PDF formatında tarif

PDF indir

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi Nasıl Buldun?

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

3 yemek kaşığı Kikkoman Ponzu Yuzu Soya Sosu2 yemek kaşığı mayonez – 2 tatlı kaşığı hardal – 1 tatlı kaşığı akçaağaç şurubu

Tüm malzemeleri bir kapta karıştırın.

300 gr kereviz – ½ Granny Smith elması – 1 tutam tuz

Kereviz ve elmayı soyun ve küçük parçalar halinde kesin. Kerevizin üzerine bir tutam tuz serpin ve en az 30 dakika o şekilde bekletin. Ardından kâğıt havluyla kurulayın.

Marinasyon için sos – 1 yemek kaşığı Kavrulmuş çam fıstığı – 6 atıştırmalık domates – 1 tutam İtalyan maydonozu

İlk adımdaki elma ve kerevizi bir kaba yerleştirin ve üzerine marinasyon sosunu ekleyin. En az bir saat buzdolabında bekletin.
Ardından, çam fıstıklarını birkaç dakika kavurun. Yemeğin üzerine domates ve İtalyan maydonozunu serpiştirin.

Tarifi Nasıl Buldun?

Geri bildirimin için teşekkürler!

Tarifi oylayın: ne kadar çok yıldız, o kadar iyi!

01
02
03

Hiçbir şeyi kaçırma!

Heyecan verici bilgiler, lezzetli tarifler ve eğlenceli yarışmalar
Hata: Gerekli bilgilerin hepsi girilmemiştir.

Teklifler ve ürün bilgileri hakkındaki son gelişmelerden e-posta üzerinden bilgilendirilmek istiyorum. İstediğin zaman ücretsiz olarak üyelikten çık.